Zdar. Tak přemýšlím že bych zítra 12.1 provětral dopoledne auto přes půl republiky a dal si z Mildou Servisakem kávu. Kdopak se přidá a učiní návštěvu ? Jel bych z Kroměříže kolem 7 na Brno, Velký meziříčí.... místo na svezení mám.....
Upravil Milda_Km dne 11.01.2013 21:13
milda_km napsal:
Zdar. Tak přemýšlím že bych zítra 12.1 provětral dopoledne auto přes půl republiky a dal si z Mildou Servisakem kávu. Kdopak se přidá a učiní návštěvu ? Jel bych z Kroměříže kolem 7 na Brno, Velký meziříčí.... místo na svezení mám.....
A zítra do kolbenky nejdeš???
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
milda_km napsal:
milda_km napsal:
Žeby,nemám to tak daleko.Jedeš sám?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já jedu zejtra na invelt a to doslova Budu jim na střeše stěhovat anténu takže kolem 10 hodiny si v inveltu nikdo nic nekoupí
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
kamaráde to byla akce kulový blesk. Dnes to proběhlo, najeto 220km káva,debata,oběd,debata, káva a domů 220km. Doufám že servisak přežil takovou rychlou akci