Čau kluci, mám prosbu o malou velkou pomoc.
Normálně jsem nastartoval a vyjel na trip, cca po 2 km mi mašina náhle zhasla, jako by mi došel benzín, vzhledem k tomu, že mi svítila rezerva jsem si řekl, že jsem **** a nechal si benzín dovézt, ale stroj nenaskočil, po pár zkoušeních se mi vybila baterka, tak jsem mašinu dovezl domů na vozíku a nabil. Na sitič se nechytla, tak jsem to zkusil bez něj a po dlouhém točení nastartovala. Jel jsem ji projet a zase po 500 m to stejné, stroj zdechl, jako by došel benzín a už nenaskočil. Vzhledem k tomu, že bydlím v kopci je to docela problém, jsem se nadřel jak Bulhar. Nemáte někdo zkušenost, čím by to mohlo být? díky za radu
Jedla
Hall senzor - s největší pravděpodobností.
Jo, a jde šlyšet zabzučení čerpadla po otočení klíčku?
Upravil Tonda dne 26.04.2013 08:15
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
I když ti benzín dojde, tak po doplnění to sice chvíli točí než nasaje, ale po chvilce chytne. Jestli tedy jede čerpadlo, tak bude problém v zapalování (Hall senzor tj. snímač klikové hřídele) - dovede pěkně pozlobit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
nee, fid je v pohodě, navíc pokud by zlobil senzor stojánku, tak by to na neutrál nemělo vadit.
Hall senzor je ta černá krabička na levé sraně motorky?
Jedla
Jedla napsal:
nee, fid je v pohodě, navíc pokud by zlobil senzor stojánku, tak by to na neutrál nemělo vadit.
Hall senzor je ta černá krabička na levé sraně motorky?
Hall senzor je snímač otáček umístěný na prsou motoru pod plastovým deklem a pod řemenicí alternátoru.
(Takovej plech pod řemenicí se 2ma černýma kostičkama na stranách. Když by jsi ho náhodou sundával, označ si jeho přesnou polohu, aby jsi ho vrátil do stejného nastavení.)
Tady na linku pozice 1 a 2. Lišej se konektory dle roku výroby, proto to A nebo B.
http://www.maxbmw...v=08102012
Upravil Hrabe_X dne 26.04.2013 13:08
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /