je nědo z Vás z těchto míst? chtěl bych se tam projet někde mimo silnici. Okolí znám ale jenom z auta nebo pěšky (okolo železný opony je celkem liduprázdno). Sám si projedu akorát tak polňačky nebo lehčí lesy. Do většího offu se bez dalších jezdců ( se 650) moc nepoštím. Příští víkend vyrážím a budu tam jezdit asi často.
Tohle okolí znám jako svoje boty. Jen nevím co si představit jako off trasu Česká Kanada je křížem krážem samej zákaz vjezdu. Okolí Dačic by šlo lesama pojezdit.
Jen mám bohužel ze zadní E-10 pomalu okruhovou pneu a nejsem si jist, že chci znova špunty.
Vím, že v Peči jsou dva "pacienti" co mají Afriky a jedí převážně off v těchto lokalitách, bohužel nemám kontakt...
GSA 1250 Rallye 2024
off nemusí být žadný peklo (na to je UA, jen bych si to tam chtěl nějak projet a trochu víc to tam poznat. Zákazy mi nijak nevadí, nejezdím přes zasetá pole a mechy taky nedrbu. stačí mi vyšlapané cesty nebo cesty od lesnické techniky.
Jestli mi napovíš jakých bodů (nebo směrů) se mám ddržet a naopak čemu se vyhnout tak budu rád.