Zdravím
mám dakara 650 a láká mě přesednout na větší. 12ku si dovolit nemůžu tak pokukuju po 1100, nebo 1150. Neměl by někdo opačnou touhu? Třeba na nějakou dobu vyzkoušet s možnou výměnou.
A názory majitelů na takovej kousek by mě také zajímají.
F 650 Dakar, r.v.2001, najeto 28.000 (skutečnost odhaduji větší - jsem 3 majitel) 3kufry, žádnej mazel ale udržovaná.
Syky
Upravil syky154 dne 28.06.2013 07:26
Můj příspěvek se týkal druhého odstavce, tj. názoru na podobný "kousek" (pochopil jsem asi blbě že chce názor na transakci). Boxera za nic na světě nevyměním:-):-)
Upravil Ivan dne 04.06.2013 13:58
Ivan napsal:
Můj příspěvek se týkal druhého odstavce, tj. názoru na podobný "kousek" (pochopil jsem asi blbě že chce názor na transakci). Boxera za nic na světě nevyměním:-):-)
Ahoj Ivane, vždyť to víš, že jsem si dělal legraci. Málokdo tak zaníceně kope za boxery jako ty
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Možná sem hodit především fotky ke tvé motorce, připsat něco více o servisní historii, výbavě, stavu... eventuelně něco k možnému rozsahu doplatku při výměně za libovce. Anebo úplně jinak, třeba sem hodit i částku, za kterou bys Dakara prodal a pak si můžeš vybrat jakoukoli jedenáctku..
Každá motyka má svého kupce, jen musí mít i svojí cenu a tu jsi zatím neřekl. Čekáš kdo ti co nabídne za věc kterou jsi neukázal je to úsměvný, zkus to třeba znovu
Wer später bremst, fährt länger schnell.
najeto 29.500,- dle tacho, řetězovka komplet měněna cca před rokem (3000km) společně se zadním pneu Metzeller, přední by zasloužila vyměnit.
Koupil jsem 2009 s nájezdem 12500km
V 2011 jsme jí měl v servisu při 19500km. Od vyhřívání rukojetí vyhořela elektroinstalace, opravili i se servisem po 10.000km Doklad bych dohledal.
Letos v zimě jsem opět měnil olej, filtr, svíčky.
Do velkého kufru se vejdou 2 přilby, je nastříkaný do barev dakara.
Mam i origo boční jsou trochu poškrábané ale funkční. Nejsou na foto.
Nemám důvod se jí zbavovat, ale láká mě větší. Možná budu litovat jezdím spíš okolo komína, větší výlet dám jednou za rok, tak nevím jestli mi bude 11ka vyhovovat.
syky154 přiložený následující obrázek: