podla mna mega****vina... ale zas na elefantentreffen by sa zrejme medzi ostatnými ****vinami nestratila
ono da sa isť aj na pinčli do kazachstanu ale otazka je prečo prave na pinčli
dnes sa da za 1000-2000€ kupit solidny japonec / nemec ktory ta spolahlivo dostane normalnou cestovnou rychlostou kam potrebujes live fast, die young be wild, have fun
Nekdo to dela protoze si tim jakoby neco dokazuje, nekomu takove stroje proste vyhovujou a hodne lidi to pak dela kvuli jakesi polularite,pripadne sponzorum. Je to proste zajimavejsi nez kdyz jedes na 12GS. Videli jste trabantem napric afrikou? Myslite, ze by sehnali sponzory a prodali tolik dvd a film do tv kdyby jeli treba v Hummerech? Nejsou tam zadny "hvezdy" takze tezko pretezko a za svoje by na to jen tak nemeli....ted jeli jizni ameriku a diky zlutym trabantum jsou popularni a o tom to tak nejak je
Upravil brtnik dne 07.08.2013 19:38
Teď jsem si vzpomněl, kdysi vyšla knížka od I.M.Jedličky: "Na mopedu k beduínům", možná se inspiroval tam.
http://manet.unas.cz/beduini/index.html
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
rendazase napsal:
Já ho jednou viděl na ElefantenTreffen takže dojede poměrně daleko :-)
Tenhle fík je hodně známej, na Jawamanii už se to řešilo několikrát. Na Elefanty to taky přivezl autem. Ono je to v tomhle nastrojení dobrý jako fór, ale jezdit se s tím nedá. Každopádně obdivuju všechny, kteří na fichtech skutečně cestují.
Labus01 napsal:
Protože na japonci/němci to dokáže každej ale na fichtlu to chce o tom něco vědět a hlavně mít na to koule a to se cení...
vediet nieco o pinčli je ako vedieť základnú násobilku
ja v tom osobne žiadne gule nevidim, skôr dobre postavené PR
tiež mám pocit že sa dostáva do módy robiť lowcostovu adventure turistiku s tym ze doraz a image je zamerany na lowcost
nie som zastanca ovesat si polovicu motorky touratechom a druhu polovicu wunderlichom a ist s dvoma prazdnymi bocnymi kuframi bocnymi cestickami na adventure turistiku z Bratislavy do boxerpubu do Dolan ale zas na pinčli do Kazachstanu je v mojich očiach volovina a to nemám nič osobné proti tým chalanom čo to absolvovali