... zdarec, používáte nějaký spray na plexik u helmy kvůlivá lepší viditelnosti v dešti ? ... Plexy mám čisté, nepoškrábané a když začne pršet, tak přes něj moc nevidím .. kapky na něm nějak dlouho zůstávají ... a když se je snažím setřít, tak to jen rozmáznu a vidím úplný prd ...
díkes
(ch)stepan
jencekgs napsal:
Ja pouzivam tekute sterace sheron v aute i na plexi helmy a jsem s tim spokojem. Voda se pekne kutali pryc.
Jo tak to je to, co jsem měl na to auto. Jednou jsem to dal i na plexi na motorce, ale pak jsem to umyl, protože mě sralo, jak mě bombardujou kuličky vody, když to vyjelo nahoru k hraně a chrstlo se mi to do ****u...
Ale jsou prý i nějaké, které se dají nasměrovat, že je aplikuješ a pak hadříkem rozleštíš a směr, kterým leštíš pak vede vodu, ale určitě záleží na rychlosti a úhlu a osobní zkušenost nemám. A možná je to i kravina...
možná mám problém ten, že jsem celkem prcek a jsem za plexíkem motorky úplně schovanej ... když neprší, tak můžu klidně jet s otevřeným ... ale když prší, tak to tu vodu moc neodfukuje .. jó když se postavím tak je to jiná ... ale jezdit v dešti ve stoje se mi teda nechce
(ch)stepan
Jediný,co funguje spolehlivě,jsou rukavice se stěračem Kdo to vymyslel,by měl dostat Nobelovku
Ten přípravek na sklo jsem viděl v akci jednou na skle kamarádova auta a nepřišlo mě to moc fajn.Sice množství vody odtéká dobře,ale místo toho tam vzniká miliarda mikro kapiček,ve kterých se láme světlo a já přes to viděl pocitově ještě hůř,než bez stěračů a bez tohoto přípravku ale nutno říct,že to nebyl extra slejvák,takže těžko hodnotit.Každopádně na moto bych v extra lijáku ani nejel a radši zastavil.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Jediný,co funguje spolehlivě,jsou rukavice se stěračem Kdo to vymyslel,by měl dostat Nobelovku
Ten přípravek na sklo jsem viděl v akci jednou na skle kamarádova auta a nepřišlo mě to moc fajn.Sice množství vody odtéká dobře,ale místo toho tam vzniká miliarda mikro kapiček,ve kterých se láme světlo a já přes to viděl pocitově ještě hůř,než bez stěračů a bez tohoto přípravku ale nutno říct,že to nebyl extra slejvák,takže těžko hodnotit.Každopádně na moto bych v extra lijáku ani nejel a radši zastavil.
Ano, to je pravda. Pro mě to má dvě negativa.
1) při mírném dešti to dělá zmiňované mikrokapičky, takže de facto mrholení je s tím skoro horší
2) když se vrstva přípravku opotřebuje, tak to dělá šmouhy a buď to musíte umýt komplet dolů a nebo znovu oživit
Teď jsem se na to ptal v auto Kely a nabídli mi jen tekutý stěrače v balení cca 1lt,takže na vožení na moto blbost,nevím jestli něco nedělá muc-off,od nich mám leštidlo na plexi v malinkým rozprašovači.
oranžová dvanáctka