Zdravím,stala se mě taková věc,ztratil jsem klíče od mota a mám jen plastoví klíč s čipem.Udělá mě někdo náhradní.předpokládám že asi v BMW , a kolik taková sranda stojí.Dík.
Brian1986 napsal:
a jak se to řeší kdyby někdo našel ten ztracený klíč?
Jestli mas na mysli to jak zabranit tomu aby ho nekdo zneuzil,tak na tovarni diagnostice jde ten klic zakazat a nechat aktivni jen ty klice ktere mas.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Měl bych dotaz na výrobu klíčů. Chystám se zakoupit 1200 GS, ale k motu je pouze jeden klíč, je to problém nechat udělat další? Žádný plastový s čipem nemám. Kolik to tak může stát?
Nejsem si jist ale myslim si ze 1000kc ale oni stim dost hejbali tak se to menilo. Jinak neni v bmw problem na vin objednat.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pale napsal:
Měl bych dotaz na výrobu klíčů. Chystám se zakoupit 1200 GS, ale k motu je pouze jeden klíč, je to problém nechat udělat další? Žádný plastový s čipem nemám. Kolik to tak může stát?
Kroměříž
listopad 2015 za 500.- a čip jsem si tam nechal dát z toho plas´táku, jinak za asi myslim 2.- klíč a do něho čip.
Na počkání.
Upravil Pavlys dne 25.02.2016 15:14
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“