Ahoj, měl bych dotaz na zkušenější. Přestalo mi na 11-ce svítit potkávací a dálkové světlo. Funguje jenom parkovačka a dálkové svítí když ho zapnu probliknutím na levém ovladači, ale normálně zapnout nejde. Žárovky jsem vyměnil, pojistky zkontroloval ale tam problém není. Nevíte někdo v čem by to mohlo být? Mám podezření na vypínač na pravém řidítku, že funguje jenom pozice pro parkovačku, ale potkávací už nezapne. Dá se to nějak rozdělat? Koukal jsem se tam, ale zatím se mi ho nepodařilo rozdělat. Díky za rady. Jirka
Mě zlobila elektrika na levém přepínači (přepínání dálkového), i když jsem to prostříkal Kontaktolem, tak to moc nepomohlo, pomohlo s tím několikrát zacvakat a už to potom běhalo, asi se tam udělala nějaká rez vrstva, když se to dlouho nepoužívalo. Pak se stávalo když to ještě nebylo rozchozený, že po rozsvícení dálkových nesvítiliy žádný, ale teď už je vše zase OK. Nepodcenil bych tedy i ten levý
Marek BMW napsal:
Je tam šroubek na křížový šroubovák zepředu a potom to opatrně vycvakni. Drží to ještě nahoře, ale je to jen zavlíknutý a jsi na kontaktech spínače. Klidni cinkni až u tohop budeš.
Ahoj Marku, díky za radu. Ten panel se mi sundat podařilo, spíš řeším jak rozdělat ten vnitřek vypínače. Dneska se k tomu už nedostanu, ale budu to řešit zítra nebo ve středu, tak bych ti zavolal. Díky Jirka