Ahoj, do teď používám na svojí 1150GSA kufry Touratech Zega první generace. Mám boční i topcase, levej u výfuku mám menší kvůli symetrii, maprcccs dával do svýho vlákna lifetrip.cz fotku svojí motorky právě s EVO4, s vykrojením u výfuku. Hodně se mi zalíbily tak o nich taky začínám uvažovat. Neměl by někdo nějaký fotky těch EVO4
i z boku abych měl představu jak na tý motorce vypadaj? Co to nýtování, jak vypadaj nejty zevnitř kufr, nejsou na obtíž? Jaký jsou vaše celkový zkušenosti s těmahle kuframa?
Já je mám už dva roky. Nějaké fotky bych i našel, třeba tyhle http://img20.rajc....jpg?ver=0 http://mihomk.raj...210106.jpg http://mihomk.raj...210120.jpg
Jen se nediv, že jeden kufr je s prolisy a druhý bez něj. Kupoval jsem je v době, kdy s prolisy začínal a každý mi poslal jiný. Dnes jsou oba stejné. Kdyby jsi potřeboval, můžu najít i další fotky.
Co se týká těch nýtů, tak zevnitř vystupují, ale problém jsem s tím žádný neměl. Dovnitř používám tašky taky od BH. Vlastně jeden trochu problém ano. Když jsem měl dole v tašce plastové krabice s díly, a ty se pohybovaly, tak trochu tašky odřely. Kde je oblečení, tak se nic takového nestalo. Děravé ale nejsou.
Jinak já jsem dlouho vybíral, posuzoval poměr cena/výkon jsem fakt spokojený. Jsou pevné, neteče do nich a nové nerezové zámky splňují to, co jsem potřeboval, tedy že jde víko vyklopit na obě strany i celé sundat. Jen by to chtělo doplnit nějaké lanko, které by víko drželo ve vyklopené poloze, protože když je drží jen zámek, tak na něj působí dost velká síla přes páku, a mohl by se časem i poškodit. Alespoň si to myslím.
Upravil Miho dne 11.11.2015 20:49
Já používám na 1200 střední velikost kufrů. Nýty dovnitř samozřejmě vystupují - stejně jako Miho používám vnitřní tašky a neměl jsem s tím žádný problém i při hodně nacpaných kufrech .
j_a_k přiložený následující obrázek:
Jezdím už s 2. generací kufrů od Romana, po evo3 jsem přešel na evo4. Nosiče mám stejné jako naprcccs Jinak Honza má na tu svojí cestu po Americe úplně sériový nosič, žádná extra edice, tak jsem zvědav co vydrží
Me se osvedcily symetricke kufry. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze se do pravydelneho kvadru narve nejvic veci. Cim vic prolisu a patvaru, tim mensi sance, ze to vsechno do nej poskladas. Zkusili jste si narovnat veci do topcasu vejce vs alu kvadr o stejnem objemu? Neskutecnej rozdil! A origo Touring kufry na 1150 jsou absolutne na ho*vno! Max na vikend v lete. Plavky, rucnik a na vecer mikinu. O moc vic se toho do nich nevejde. Proto volim symetricke tvary kufru a uplna spokojenost. Znacka je myslim uplne jedno, to zalezi na vkusu kazdeho soudruha, ze?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
Me se osvedcily symetricke kufry. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze se do pravydelneho kvadru narve nejvic veci. Cim vic prolisu a patvaru, tim mensi sance, ze to vsechno do nej poskladas. Zkusili jste si narovnat veci do topcasu vejce vs alu kvadr o stejnem objemu? Neskutecnej rozdil! A origo Touring kufry na 1150 jsou absolutne na ho*vno! Max na vikend v lete. Plavky, rucnik a na vecer mikinu. O moc vic se toho do nich nevejde. Proto volim symetricke tvary kufru a uplna spokojenost. Znacka je myslim uplne jedno, to zalezi na vkusu kazdeho soudruha, ze?
Ale ne vzdy chces mit symetricky kvuli sirce. To vykrojeni na vyfuck je podle me super, protoze budto tam das mensi kufr a nebo s vyrezem a naskladas tam toho jeste vic. O plastacich se ani nebavim...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
BURE napsal:
S názorem na Touring souhlasím, ale ten tu hlášku o kufru symetrickém a kufru s výřezem jsem nepobral ???
czunik napsal:
těším se až ho na mě vyplázneš osobně:-)))
No dle chuti každého soudruha, já se zase těším na víkend
Ono je rozdíl mezi kufry na 1150 a 1200. Na tu 1150 origo advíkovské kufry skoro v nabídce nikde neuvidíš, zato na 1200 si myslím, že jich je dost.
nepochopil jsi sarkasmus...tak to už neřeš...nebudu psát slohovku kvůli tomu,nechápeš toho více...
Upravil czunik dne 13.11.2015 08:48
http://czunici.ra...
Zase se ti nic nepřipeče ke kufru čí je ta fotka?
To vypadá, jako by byl upravený výfuk, zdá se mi nějak blízko kolu. Porovnej to s Honzovou fotkou na začátku.
Upravil bartus dne 12.11.2015 20:51