Problém bych viděl asi v tom přiblížení řídítek k řidiči a ne ve výšce.
Zkus řídítka natočit trochu víc dopředu,mělo by to pomoci.
.
Když je vytočím, vyruším to proč jsem je kupoval, mít řídítka blíž u sebe.
U vzducháče a "značkových" nádstavců wunderlich jsem to řešil také, a tam se dala koupit delší hadice,ale uz nevím kde.
Problém bych viděl asi v tom přiblížení řídítek k řidiči a ne ve výšce.
Zkus řídítka natočit trochu víc dopředu,mělo by to pomoci.
.
Když je vytočím, vyruším to proč jsem je kupoval, mít řídítka blíž u sebe.
U vzducháče a "značkových" nádstavců wunderlich jsem to řešil také, a tam se dala koupit delší hadice,ale uz nevím kde.
Tak to jsem nepochopil
Chceš mít řidítka výše nebo blíž u sebe?
Buď si malej a nedosáhneš na ně nebo velkej a máš je nízko....
jay napsal:
Mám je od motomachos, a řekl bych že hlavně spojková se při plném rejdu začíná trochu pnout, není to žádná hrůza, ale 2-3 cm navíc by se hodily.
Netuším kde máš problém.Dnes jsem byl v Motomachos pro nějaká věci a při debatě s majitelem z něj vylezlo,že má LC Advíka a dokonce s tím stejným zvýšením řídítek co jsi u něj koupil,které si nechává dělat někde v Číně.Motorku má vedle v dílně,tak mi to byl ukazovat a hadice mají ještě rezervu.
Nemáš ty hadice vedeny někudy jinudy,než mají být???
.
jay napsal:
Mám je od motomachos, a řekl bych že hlavně spojková se při plném rejdu začíná trochu pnout, není to žádná hrůza, ale 2-3 cm navíc by se hodily.
Netuším kde máš problém.Dnes jsem byl v Motomachos pro nějaká věci a při debatě s majitelem z něj vylezlo,že má LC Advíka a dokonce s tím stejným zvýšením řídítek co jsi u něj koupil,které si nechává dělat někde v Číně.Motorku má vedle v dílně,tak mi to byl ukazovat a hadice mají ještě rezervu.
Nemáš ty hadice vedeny někudy jinudy,než mají být???
Nedělal jsem s nimi vůbec nic, jak to přišlo z Berlína tak to také zůstalo, že by to soudruzi v Číně, nebo kde to bouchají, stříhali jak se podaří?
U 12 vzducha mi ta spojková hadice v rejdu,taky lehce táhla,když jsem tam dal zvýšení řídítek.Šel jsem po hadici dolu až k motoru a tam jsem ji odcvakl,jak byla připáskovaná k rámu.Trochu jsem ji popotáhl a trochu upravil ohyby,aby se co nejvíc posunula nahoru.Pak jsem ji zase připáskoval a vše bylo OK.
.