Zdravím všechny z fóra. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nebo neví kde by se dala sehnat tabulka údržby na LC. Myslím tím co se při jakých kilometrech mění a seřizuje. Za typy předem děkuji.
Díky moc za informace. Servisáku píšeš v profilu možnost servisu a diagnostiky pro mě asi jenom ta diagnostika. Až to bude aktuální můžu tě kontaktovat???
servisak napsal:
Pokud mas po zaruce muzes keme pokud mas zaruku objednej se k nam do Stratosu Praha na servis.
Ted v květnu mi končí dvouletá záruka a prodlouženou nemám. Nevím jestli má smysl pokračovat se servisama oficiálně kvůli nějakejm kulancím, jestli nějaké BMW má.
Zdravím všechny, chci se zeptat za 2 měsíce mě končí záruka na GS 1200 LC, mám najeto 11000 tis. km, máte někdo zkušenost s prodlouženou zárukou CarGarantie Bike (na 2 r. -7000 tis.) nebo stačí jezdit na servisi a řešit opravu přes vinkulaci???
jorc napsal:
Zdravím všechny, chci se zeptat za 2 měsíce mě končí záruka na GS 1200 LC, mám najeto 11000 tis. km, máte někdo zkušenost s prodlouženou zárukou CarGarantie Bike (na 2 r. -7000 tis.) nebo stačí jezdit na servisi a řešit opravu přes vinkulaci???
Já dostal rodlouženou záruku gratis při nákupu v roce 2013 (model 2014) jako pozornost od BMW-výrobce k 90-ti letům výroby. Letos na jaře jsem ze studené garáže vytlačil moto na sluníčko a zamlžily se mi budíky (elektronika v ohrožení). závada se projevila po třech letech, v Inveltu bez řečíí vyměnili budíky za nové (hodnota budíků cca 18.000,-)
BMMW R1200GS LC 2014
Záruka je 2 roky, 5 let je záruka mobility a na skladové mašiny prodané do konce října platí prodloužená záruka 4 roky.
Upravil Taborak dne 30.09.2016 08:51