Zdravím, prosím o názor - chci koupit top case Vario.
Budu podle vás vzpěru potřebovat na plotně tu podpěru?
Prej to i bez ní ( na origo GS nosiči ) drží jak přišitý.
Vozíte to i bez ní?
Budu podle vás vzpěru potřebovat?
Upravil Pavlys dne 02.08.2016 12:04
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Nosič je plastový a ta vzpěra ho zesiluje, pokud budeš dávat těžší věci do topu a nebo jezdit v terénu tak bych ji tam dal. Já ji tam kdysi měl.
tady zrovna někdo prodává a má i fotku
tomi přiložený následující obrázek:
[quote]tomi:
Dík
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Díky, myslel jsem si to.
Vyřešeno, ovšem nastal nečekaný zádrhel - a sice brašna podkova Lojzo na nářadí pod nosič , která tak hezky trůnila nad brzdovým světlem, tak ta je nyní - po té, co jsem ji co do obsahu zredukoval na polovic - těma vzpěrama, co jsem hystericky sháněl a sehnal, deformovaná jako prase a brašničku připomíná jenom vzdáleně.
Máte někdo nějakou jinou, co pasuje?
Dík.
EDIT: Tento výkřik jsem prdl i jinam v diskusi, bylo to osobní selhání..............
Upravil Pavlys dne 08.08.2016 08:03
Ja mel vzperu a tasticku od TT.
Bez tasticky uz se obejdu vzdycky, bez vzpery to opravdu nejde, jak bylo receno.
Ja mel jen uklepanej jeden sroub aniz bych to vedel a diky tomu se mi zacal lamat kufr v miste, kde je zamcenej, tedy na tom nejvic namahanym miste.
Jo, ty šrouby u světla,že jo?
Dal jsem tam pevnostní.
No-na fotce se mi zdá, že ale ta TT tašička se tam vleze, ne?
Díky. Jdu ji objednat.
nAKONEC TO BOREC PRODÁVAL S KUFREM, ALE NEVĚDĚL O TOM