Pamětníci si mě možná ještě vybaví. Předchozí GSo jsem prodal v roce 2011. Pak jsem chvíli nejezdil vůbec, měl jiné motorky, ale tady jsem to pořád po očku sledoval.
No a včera jsem si v Inveltu vyzvedl Advika Rallye, podle všeho prvního v ČR. (Budíky mám klasický, kdyby to někoho zajímalo. Ten digitální displej mě moc nezaujal.)
Což mi připomíná. V důsledku ne zcela zdařilého relationship managementu mám na prodej za myslím dost slušné ceny úplně nové, nikdy nepoužité dámské hadry EnduroGuard včetně rukavic, bot a termoprádla. Více na následujících odkazech tady ve fóru:
Tak mě nes*erte a někdo si to kupte. Jinak to budu muset věnovat manželčině kamarádce, která si teď našla chlapa s motorkou, jako zatraceně drahou připomínku toho, jakej jsem vůl.
Upravil cerv dne 28.09.2017 16:04
Congrats kdybych si nevyladil advika k totální spokojenosti, šel bych do te Rally verze hned, je to pecka
Ty hadry zjistím, až budu doma v pondělí
pod trvalým dohledem
Moto samo krasna!
Upravil hicks dne 28.09.2017 20:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Od BMW se odchází špatně,taky jsem měl chuť vyzkoušet jiná endura,pak jsem zkusil dvouventila a byl jsem v hajzku úplně.A to jsem kdysi říkal,že báwo nikdy a dneska u nich kupuju i fusekletak teda vitej zpět.Advík pěknej
Dum spiro,spero.
Bečka - Jasně. Nevím, jestli vyjde čas a počasí ještě letos, ale jinak tam u vás jsem pečenej vařenej. Moc jsem si oblíbil silnice okolo Blatné a Strakonic. Tak když budu mít cestu, dal bych vědět. Nebo se klidně ozvi ty, když pojedeš někam sem. Dokonce na tebe mám furt telefon, akorát už možná nebude aktuální.
Hicks - V médiích, ano. A taky ještě spoustu věcí okolo, protože jako mediální mrdka bych si na novou motorku nevydělal.