Zdarec mel bych dotaz, kolik se tak dozije motor na BMW R 1150 GSA. Zvazuji koupi tehle motorky a jak se znam tak uz ji asi neprodam... diky vsem
BMW F 650 GS Dakar
BMW R 1150 GS Adventure
Když koukám na datum tvého narození, tak se neboj, tebe to přežije.
Vážně: Je tam tolik proměnných (styl jízdy, %off, údržba), že to nemá cenu řešit. Krom toho nejde koupit nová, tak u starý vrány můžeš jen doufat nebo z toho novou za peníze udělat. Bude jezdit tak dlouho, dokud tě bude bavit a budeš do ní investovat, jako u každé jiné motorky.
Upravil Hrabe_X dne 21.03.2018 20:21
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Když koukám na datum tvého narození, tak se neboj, tebe to přežije.
Vážně: Je tam tolik proměnných (styl jízdy, %off, údržba), že to nemá cenu řešit. Krom toho nejde koupit nová, tak u starý vrány můžeš jen doufat nebo z toho novou za peníze udělat. Bude jezdit tak dlouho, dokud tě bude bavit a budeš do ní investovat, jako u každé jiné motorky.
jak rikas mladej uz nejsem a do duchodu daleko
BMW F 650 GS Dakar
BMW R 1150 GS Adventure
Když jsem byl v tvém věku, říkal jsem kolegům v mém věku, aby už začli trénovat skok do rakve. Letí to jaxviňa!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
buboGS napsal:
no to mě podrž, já to píšu do špatnýho vlákna...
Jestli to jde a někdo to umí, tak to prosím přesuňte do vlákna Kolik má najeto Vaše GS?
Miloši, nemusíš se ničeho bát, záleží spíš na stavu, v jakém motorku kupuješ a jak se o ni budeš starat, což není nic hrozného. Já mám na 1150GSA najeto asi 170 tisíc km, vždy jednou za dva roky ji dám do servisu na větší prohlídku, kde motorku důkladně prolezou a udělají, co je třeba. Pravidelně měním náplně včetně brzdové kapaliny, protože to by mohlo být u Twin Sparku problém, nicméně já s tím nikdy problém neměl. 1150GS/GDSSA už nejsou tak úplně bez problémů jako 1100GS, ale je to spíš o drobnostech a proti novějším modelům, aspoň jak jsem slyšel, ty motorky žádnou extra péči nevyžadují. Je to pár let, co jsem chtěl Advíka vyměnit za jiný, s menším nájezdem, ale pak jsem si uvědomil, že je to hloupost, protože s pravidelnou péčí najedu ještě minimálně jednou tolik...
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivane, co to mas pod SPZ za "lizatko"? To je home edition? Taky jezdim bez toho lizatka pres kolo a kdyz zaprsi, tak mi lita bordel na plotnu.
Upravil Kubrt dne 23.03.2018 14:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.