Ahoj.
Na jeře mi ulítl ventil na pravém válci a vyboural co se dalo,tak jsem vyměnil celý motor a jede se dál.
Včera mi telefonoval nějaký pán a chtěl vědět kde jsem sháněl náhradní díly.
A pěkně jsem si s pánem popovídal.
Pán řeší stejný problém s utrženým VENTILEM na pravém válci již podruhé a říkal že je to taková nemoc GSek.
A já jsem na vážkách co dál jestli je to pravda nebo ne?
Tak mi prosím zdělte vaše zkušenosti a názory.
Zatím dík a přeji hoodně šťastně najetých km.
O tomto problému jsem neslyšel.
Můj táta ale vždycky říkal, že jedinou nevýhodou motocyklu BMW je její motor.
Je pravda, že málokterý motor vydrží tak málo. Ale na druhou stranu BMW motor vydrží ve správných rukou děsně moc. Nevím, zda je to kus od kusu jinak,já měl třeba kliku, ale spousta kamarádů jí nemělo. Pro mě je to stále neuvěřitelný držák. Ale na druhou stranu by to zvládl kdejakej Japonec. Jediný rozdíl je ten, že jsem do pořízení BMW a jeho nastrojení dal tolik, že se mi vyplatilo si jí tak dlouho nechat.
Ale každej majitel Japonců, HD atd.. se našim diskuzím, kde co jak opravit leda tak smějí. Teda všichni krom majitelů KTM, ti jsou ještě větší zoufalci.
Upravil Hrabe_X dne 23.08.2018 19:16
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj a dík za váš názor.
Jo stejný dotaz jsem už napsal,ale vložil ke špatnému modelu motorky.
Na GS se mi jezdí moc pěkně hlavně dálky s manželkou spoustu místa a pohodlí a vejde se na ni neuvěřitelně bagáže.
Ale ta spolehlivost mi začíná odrazovat přemýšlím o výměně za nějakého podobného japonce.