Ahoj všem. Prodal jsem moto (R1200GS 05) a doma mi zůstaly kufry Touratech včetně nosičů. Bohužel jsem si až časem uvědomil, že s moto jsem předal i klíč, takž od kufrů nemám klíč. Nemá někdo náhodou doma nepoužívaný klíč, na který bych si přestavěl zámky?
Nebo nějaký jiný nápad? Moc díky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
chstepan napsal:
myslím, že když odmontuješ zámek na kufru, tak na něm je číslo .. a Touratech ti podle toho udělá a pošle klíč .. mě to stálo cca 75kč ..
Tak to je ovšem velká paráda :-) Moc děkuji, mrknu na to a zkusím najít číslo.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Hele já jsem osel, kufry nejsou od Touratech, ale origo od BMW...
Takže poptávka po klíči trvá....děkuji Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
a origo si každý kdo to koupí přestaví na svůj klíč, tak žádný problém
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Rozhodně ano. Máš nějaký volný?