Má někdo osobní zkušenost s tímto produktem od Wunderlich https://www.bohem...tm?ref=504 přeci jen když je motorka vedle stanu tak by to bylo asi bezpečnější mít signál od keyless izolován nebo popřípadě nějaká jiná alternativa nebo jak to řešíte vy ?
Možnost diagnostiky BMW
Taky uz jsem nad tim přemýšlel. K.Defender je asi super, ale neresi to variantu, kdyz napr. zastavim u benzinky a jdu zaplatit, nebo si koupit kafe... Jsem v pohybu a Defender neodpoji baterku.
Pouzdro je fajn, ale zase to musis pri kazdem nastartování vyndat, coz je pak jeste min komfortni, nez obyc klic....
Jde mi spíš o spaní u chatek ve stanu a podobně což by asi mě vyhovovalo ovšem nelíbí se mi cena jde mi jestli ta kapsička opravdu funguje pokud ano splní to vše co od toho očekávám.
Možnost diagnostiky BMW
pokud vim tak staci jakakoliv kovova krabicka (bonbony z pumpy/hornbachu), kolega v praci ma latkovou kapsicku s vrstvou alobalu a pokud ma klic uvnitr tak nenastartuje (skoda superb, ale predpokladam ze technologie je stejna jako u GS)
takze pro tve pouziti asi funkcni, ostatne neni nic jednodussiho nez to skusit ...
xylem napsal:
pokud vim tak staci jakakoliv kovova krabicka (bonbony z pumpy/hornbachu), kolega v praci ma latkovou kapsicku s vrstvou alobalu a pokud ma klic uvnitr tak nenastartuje (skoda superb, ale predpokladam ze technologie je stejna jako u GS)
takze pro tve pouziti asi funkcni, ostatne neni nic jednodussiho nez to skusit ...
presne tak
jinak pokud ti nejde primo o napis Wunderlich
tak se da najit i neco tady a za rozumne penize https://www.aliex...ss+blocker
jendu jsem taky objendaval [na auto] a funguje to akorat to pak ztraci dost tu rychlost pouzitelnosti
Mně se zdá že řešíte blbost, ten klíč má strašně malej dosah, to by si musel spát vyloženě pod motorkou. Zloděj stejně motorku nejdřív odtlačí kus dál a nebude ti to startovat za krkem.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
ono nejde oto, že když nemáš klíč 2 metry od motorky tak nenastartuješ, ale jsou zesilovače signálu .Klíč můžeš mít doma a auto před barákem ,přes zesilovač Ti ho odemknou a nastartujou.
Das ist BMW
blbej dotaz, nejde funkce Keyless prostě vypnout (v menu nebo servisně)? A prostě používat klíček normálně?
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
blbej dotaz, nejde funkce Keyless prostě vypnout (v menu nebo servisně)? A prostě používat klíček normálně?
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
nojo vlastně, pravda
No jo no, já u vzducháče takové věci neřeším a na vodníkovi jsem jel párkrát
Upravil vztekloun dne 02.03.2021 16:03
DWA mám problém to ovšem neřeší vůbec pokud někdo signál mezi moto a klíčem zesílí tak při odemčení maximálně pípne a bliknou blinkry a moto stejně odemkne.
Možnost diagnostiky BMW