Boze.. najdi si bmw motorrad dealera a tam se objednej. Nebo i to chces zaridit?a cena to zalezi . Ja si myslim 1500 max
Upravil servisak dne 02.06.2021 22:22
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No jel bych i do cukrarny, ale chtel jsem info, ze to nekomu prehrali treba v autorizaku a v kterem a co to stalo. Ja dostal info, ze to jeste nedelali
V autorizovaném servisu mi škrtili F800 GSA z 63kw na 35kW pro syna. Je to rok 2017, a tam se to dělá taky jen elektronicky (pomocí software). U tebe to bude předpokládám stejné, jen opačným směrem. Přehráli software a vymazali nějaké adaptační plány, nebo co a hotovo Cena byla jak píše servisák. okolo 1500,-.
Na druhou stranu tě trochu chápu. Taky mi nejdřív tvrdili, že se musí měnit příruby atd., a až na mírný nátlak, že strejda google tvrdí něco jiného, to prověřili a najednou to šlo. Asi to nedělají moc často.
Pokud to chceš napsat také do techničáku, musíš vzít fakturu ze servisu a poslat ji s kopiíí techničáku ha helpreg.cz. Tam znovu zaplatíš cca 1700,- za oficiální papír, se kterým jdeš na úřad. Na tomto papíře jsou údaje o emisích, hlučnosti, max rychlosti atd, prostě vše, co se mění ve velkém techničáku.
Enzojery napsal:
No jel bych i do cukrarny, ale chtel jsem info, ze to nekomu prehrali treba v autorizaku a v kterem a co to stalo. Ja dostal info, ze to jeste nedelali
Co se tu vysíráš? Ptal ses, jestli to jde.
Ano. Jde.
O infu kde a za kolik v tvém prvním příspěvku nepadlo ani slovo. V KTM ti to asi přehrávat nebudou...
zy se vysira to je u majitelu normalni. ale kdyby si vyplnil aspon kraj kde bydli nasmerujeme ho nekam. ale to neeee tajemny
... servis a diagnostika BMW Motorrad