Přátelé, kamarádi jelikož jsem starej sklerotickej kokot, tak si za boha nemůžu vzpomenout, kde byl odkaz na náhradu ložisek(tabulka). Jenom vím, že jsem to tady není to tak dávno viděl. Poraďte starému pánovi. Díííííík.
Tak jen pro Vaši informaci. Minulý týden jsem si objednal ložiska v Renocaru Brno a již zítra by měli dorazit PPL. Tak jsem z toho mile překvapen. Jednání super. Teď si můžou ten Autec v Praze klidně zbourat. Pán se o mne staral jak o syna.
Pak dám vědět co je to za ložiska. Když jsem se zajímal o náhrady. Tak mi vycházely i dráž nebo plus mínus stovka. Jsou to ložiska do zadku, hlavní ke kolu a jehlové na kardan plus gufera.
Brnak Jim vypadá mladší o 40 let . Pamatuje ještě mrtvý moře, když bylo jenom nemocný.
Upravil Hrabe_X dne 12.06.2009 07:24
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
smazak73 napsal:
Nazdárek Nevím o jaký ložiska šlo, ale vím že standartně se montujou u BMW i ložiska naší a dokonce i slovenské produkce ZKL nejsou vyjímkou,ZKL (závody kuličkových ložisek) FAGy nebo SKF jsou very very kvalitní ložiska používají i japonci a kluci co jezdí závodně zajímalo by mě co za ložiska ti pošlou z Renocaru jen pro orientaci abych měl jasno co značkový servis může nabídnout
tak to je prvně co někde vidím že ZKL jsou very very very kvalitní ložiska
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
smazak73 napsal:
RE:MotoPaja tohle jsem nikde nepsal přečti si to znova BMW je montuje v prvovýrobě měl jsem je v předním kole a mám moto z Begie to je tam asi Belgičani nedávaj já píšu, že FAGY nebo SKF jsou dobrý.
aha tak to se omlouvám, zmátla mě ta interpunkce
každopádně by mě taky zajímalo cože za výrobek dodá servis jako originální BMW díl, neb jsem koukal že FAG snad ložisko zadního kola nedělá, SKF stojí 3300, ZKL nevím a origo BMW je za 1360
S tím renocarem to není tak slavný.Posledně se mně stalo,že borec pro jistotu ještě zavolal,aby to objednal dobře a nakonec jsem koupil něco jinýho a ložiska,co chcu měnit na kardanu tam žeprej nejsou.Dle jeho obrázku jako.
Joe napsal:
Renocar zaslal jako origo do zadku FAG
koukal jsem i na advrider a tam taky píšou FAG 61917 C3, dorazilo C3? Trochu mě ta C3 udivuje, nu což.
Zvláštní je, že FAG nějak nemá 61917 v katalogu nebo to tam jen neumím najít
Jo jo byla to C3. Chtci to dát do zadku včetně ložidek ke kardanu(jehli), neboť mám na zadku trošku vangl, ale zatím nic neteče, tak těsně před odjezdem na UA, druhý týden v červenci.
Upravil joe dne 20.06.2009 18:11
Přátelé mám ještě dotaz, kdo jste objednával gufera dozadu, jsou tam nějaký speciální? S prachovkou? Dvoubřity? Když mi z Carservisu napsali, že jedno stojí 650 a druhý 350 tam mě málem vypadly oči z ďůlků.
smazak73 napsal:
RE Motopaja- specialní dvobřitý jsou i na předních vidlích va finále ti výjdou rozměrově na jakousi Yamaha SRX nebo m...y pro náctiletý kluky dej rozměr a uvideíme?
na rozměr jsem položil dotaz v prodejně ložisek, mají obyčejné za cca 35,- a lepší za cca 350,- takže se ptám jaký mi přijde z BMW když si ho objednám origo?