Letos se mi už 3x prakticky na stejném místě rozsvítila kontrolka ABS. Po vypnutí motoru a nastartování vždy zhasla. Dle diagnostiky to byl problém předního čidla ABS. Nikde jinde se mi kontrolka ABS nerozsvítila (letos jsem zatím najel nějaých 5 000 km). Na náhodu už úplně nevěřím.
To místo je na silnici č.6 mezi Bochovem a Karlovými Vary někde kolem mostu u Horních Tašovic ve směru na Karlovy Vary (viz přiložená mapa).
Říkám si, jestli nemůže to čidlo zmást nějaké měření ve vozovce. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
j_a_k přiložený následující obrázek:
nečistoty na čidle? Stav moto baterie?
Upravil Pivos dne 10.10.2023 09:28
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
nečistoty na čidle? Stav moto baterie?
To by se to stávalo i jinde a to se nestává. Spíš bych si vsadil na nějaké aktivní měření instalované v tomhle místě ve vozovce nebo někde poblíž, co ovlivní funkčnost čidla.
30m pod povrchem je zasypaná vesmírná loď mimozemšťanů, nesmí se o tom mluvit ani psát
Čtěte to rychle, než to smažou....
Upravil Slavek-xxx dne 10.10.2023 10:45
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Urcite nejaka interference v miste.. mozna to mas uz nejak nacnute.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
třeba to způsobují nerovnosti na vozovce. Ale naprosto specifické, které jinde na planetě nejsou.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven