Zdravím, chci se zeptat majitelů R1300GS v automatu, jestli při aut. přeřazování matorka cuká. Jestli je to normální. Dost mě to otravuje, že řazení není plynulé.
Co jsem četl, tak ano cuká. Některá víc některá míň. Automat se prý učí. Okolo 6-8tis km se to prý začíná uklidňovat a okolo 10tis už je to prý jak na japoncovi...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Několik zákazníků má automat, od cca 5tis km se uklidní a řádí pěkně, byla svolávací akce na programac, ta taky trochu pomůže.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Zdravím, všechny, prosím o radu, jak spárovat Interkom Schuberth SC2 s interkomem Tour. Používali jsme Tour společně s manželkou, ale co jsem si pořídil Schuberth, mám problém to napárovat. Děkuji za zprávu.
to je pekny fuckup že BMW zasa raz vypustí medzi ludí niečo neodladené
nechápem jak je to možne že automat nedostane "naučené" z fabriky... a tiež nechápem čo vlastne sa učí.
Dvojspojka od Hondy je sice uplne ina konštrukcia ale nič sa učiť nepotrebuje a čo viem tak teraz Yamaha dala tiež robota na MT-07 (cenovo polovica možno tretina z 1300GS a podľa toho čo som čítal sa nepotrebuje nič učiť.
Učení je běžný. Učí se to tvůj styl jízdy. Stejně tak se chovají auta. Každý jezdí jinak a převodovka se časem přizpůsobí. Spíš se bojím jestli to není jen výmluva ze strany BMW, jel jsem na tom a občas to bylo dost nepříjemný..