No já naposledy přezul v carservisu. Ve vrbovce mě poslali někam, že když nemám moto od nich (nevím jak bych mohl mít BMW od nich ), tak že mám smůlu.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
bylo to na počkání ...... ale nejdřív jsem si zavolal - cca 20-30 minut, chtěli cca 750 kč, za přezutí - což není málo.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tentokrat sem byl u Bychla (nechtelo se mi sundavat kola vlastnorucne), opruz je ze vyvazovat jezdej k DeyloviSulcovi, tak to chvili trvalo (prospal sem se v ty kavarnicce u nich v kresle a pojedl neco sendvicu ... )
Kdyz sem mel Varana, tak sem kola vozil do pneuservisu u Obi u Ruzynsky veznice, to bylo meteleskublesku.
Někdo tady doporučoval Radotín. Jinak já jsem byl včera přezouvat přední pneu v MP6 - Šestajovice u Prahy. U pána jsem přezouval už několik motorek a pohoda. Jestli dělá i zadní kolo nevim, ale asi jo. Jinak vyvažuje všechno ručně a přezouvá pouze motorky.
Já se dnes objednal do Pneuservisu Červený na pobočce na Kačerově. Beru od nich i pneumatiky (Tourance) a vypadá to, že by to mohlo být i za docela pěknou cenu.
MCJ napsal:
Já se dnes objednal do Pneuservisu Červený na pobočce na Kačerově. Beru od nich i pneumatiky (Tourance) a vypadá to, že by to mohlo být i za docela pěknou cenu.
za kolik cca komplet?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já jezdím k Červenýmu do Radotína .Termín vždy nějakej najde a ceny jsou jsou závislé na tom jestli u něj koupíš gumy nebo ne.650 s gumama od něj ,byla asi za 300 ,1200 s mojema gumama asi 800 kč
Nedavno jsem přezouval auto Habrové ul.na žižkově.Na konci ulice je pumpa a u ní pneu servis spojený s parkovištěm.Jak jsem tam tak obejdoval tak došla řeč na vyvažování motorek,tak mně vzal vedle do bunky a tam maj vyvažovačku na moto s programem vyvažování na bokách i na ose.Mněl tam i trny ale nebyl si jistý jestli jdou na BMW.Tak to když tak zkuste prověřit.
Ty voe, 800.-Kc za prezuti to neplatim ani za auto. Kola si sundam sam a tady v pneuservisu platim kolem 100 za obe kola, pravda, ze vyvazovacku na bmw nema,ale u spuntu to stejne nejak neresim.
Aktualne 1250 GSA HP
Ted sem byl u červenýho .Zadní anakee2 za 3100kč i s prací akorát když sem chtěl utáhnout kolo momentákem tak se mu to nelíbilo že už to má v ruce ale nakonec ochotně přetáhl momentákem na předpisových 60nm
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
já měl komplet anakee PZ za 6000,- i s přezutím a vyvážením někde v Čakovicích, protože v carservise za to chtěli 7500 a v inveltu, tam už se zbláznili docela!
A já to prostě vrazím Bigrovi a na nějaký vážení dlabu. Gumy koupím na webu.
Upravil Medik dne 15.03.2012 21:50
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz