Prosím vás, kteří máte hliníkové kufry. Mohli byste mi sem naházet fotky držáků ze všech možných stran, všelijaké detaily a popř. nějaké náčrtky a vychytávky? Když se dívám na TT a vidím cenu 6.500,- za kus trubek, tak jdou na mě mdloby... Děkuji
Klucíííí, děkuji moc !!! A vy další, neváhejte prosím a vkládejte co půjde... Až je budu dělat já, udělám komplet výrobní dokumentaci i model ve 3D pro názornost... Jen hledám inspiraci...
Mohli byste mi prosím dát rozměry "obdélníku", na který se připínají hliníkové kufry? Konkrétně budu zřejmě kupovat BigHusky. A taky prosím o průměr trubky, ze které jsou... Jelikož jejich výroba nebude nic těžkého a materiálu mám k dostání více než dost, udělám jich více a pak nabídnu k prodeji...
Materiál jsou trubky používané pro výrobu designových radiátorů. Na motorce to dopasuji klasickými sváry a pak nechám speciální pastou spojit v peci - to už nikdo neroztrhne. Pokud se mi to povede, měl bych i chlapíka, který to v práškové lakovně opatří nějakou čupr barvičkou.
http://www.touratech.com/shops/015/product_info.php?cPath=1_28&products_id=503
tady máš rozměry. A já to udělal tušim z 21mm trubky. Se nekdy stav u mě, ukažu ti muj držák. Je vyzkoušenej a funkční. Toli má stejnej.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
obdélníky ti fčil neřeknu,ale většinou se to dělá z trubky 18x2 mm,na rámečkách je to jedno,bo to děláš pro sebeasi,žeepokud to neuděláš v automatu,budeš mít hodně originálů
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Klucí a ty rádiusy, je potřeba je nějak dodržovat? Myslím kvůl rolnám? Koukám, že Thomasson má uchycení řešené jinak, tak nevím a raději se ptám... Jinak obdélníky budu mít jeden jako druhý, pak už ten zbytek bude lítat v millimetrech...
Skoda ze jsi takhle z daleka. Klido by jsem ti na par dni ty originaly z motky na obslehnuti sundal. Je to par sroubu. Mam to tedy na Touratechy.
Upravil spea - ToM dne 05.08.2009 09:46
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jinak, kamos mi ted dodelal drzak pod plotnu top-case a udajne maturita. Uz prej dalsi delat nechce. Je to pakarna poohybat a napasovat tak aby to bylo funkcni a dobre to vypadalo. Sice uz by to pry netrvalo cely dopoledne jaky ty prvni, ale ...
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já jsem koupil spodní díl nosiče od Givi asi za 2000 Kč a vršek jsem dodělal doma.
Celkem pohoda, ale bylo to potřba hodně vyztužit ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----