Zdravim all je to par dni kdy sem vymenil intrudra za bramboru sem naprosto nadsenej otevrel se mi uplne novej svet polnich a lesnich cesticek atd... jen bych potreboval zjistit co nejvic info o sve nove motce tak jestli nekdo nema uzivatelskej manual v CZ a pripadne jakou literaturu s tematikou GS stoji za to poridit diky
zdravím jihočecha a gratuluju, v podstatě hodně věcí je stejných nebo podobných jako na 1150 GS do 2002 a na tu kolujou CZ manuály po netu
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Diky krajane ten manual na 1150 se si sehnal zacinam se pomalu orientovat jeste poradne poctu forum jakej olej gumy svicky desticky atd proste spousty veci je to uplne neco jinyho kazdopadne by si mi moh pomoct jestli mas kontakt na nejakej ferovej servis v JČ
no tak to Ti moc nepomůžu, protože v jČ je servis v Linzi a v Praze - Bychl, Carservis a AuTec
já osobně byl 2x v AuTecu a jednou v Carservisu a je to tam celkem dobrý, z Písku to máš kousek a můžeš si vybrat jestli rychlou projížďku po R4 nebo pomalou pěknou přes Sedlčany
ale co se týká údržby tak tam není nic záludnýho, krom diagnostiky si jde udělat všechno doma, já si doma taky vyměnil olej, filtry, seřídil ventily, synchro, teď budu měnit kapalinu a destičky a to jsem to předtím nikdy nedělal
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?