Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy

Trvanlivost PHM
bluesbery
Přidané 15.08.2009 10:34

Registrace: 01.06.08
Mám v garáži dva kanystry s benzínem, natankované někdy vloni v létě. Kontrolní vzorek se mi jevil normálně, benzín nebyl nijak zakalený. Myslíte že je normálně použitelný, nebo ho raději postupně po trochách přilévat do čerstvě natankované nádrže. Občas proběhne v médich informace o strategických zásobách benzínu u nás ,nebo v USA, tak to tam taky mají nějaký ten pátek uskladněno a pak puští do distribuce,ne ? Zajímalo by mě proto, jaká je trvanlivost benzínu bez rizika poruchy motoru. Dík za info.
Upravil bluesbery dne 15.08.2009 10:36

www.temax.cz
becka
Trvanlivost PHM
Přidané 15.08.2009 10:43

Registrace: 12.10.07
taky sem to řešil...
http://www.bmwgs....ad_id=4453

podle mě, když je v klidu a temnu, tak se mu nic nestane.Ale pořád nevim, jestli se mu něco nestane, když se karbuje v kanystříkách na kufrech a praží do něj sluníčkohmm!
Upravil becka dne 15.08.2009 10:43
hlavně, že je pivo ftlamě

holubbb
Trvanlivost PHM
Přidané 15.08.2009 10:43

Registrace: 16.03.07
viděl bych to přelét do 1l petek a dovézt do bavorova do tombolyhmm! abe taky emilio něco vehrálGrin
Upravil holubbb dne 15.08.2009 10:44

Kubrt
Trvanlivost PHM
Přidané 15.08.2009 10:47

Registrace: 24.09.07
bluesbery napsal:
Mám v garáži dva kanystry s benzínem, natankované někdy vloni v létě. Kontrolní vzorek se mi jevil normálně, benzín nebyl nijak zakalený. Myslíte že je normálně použitelný, nebo ho raději postupně po trochách přilévat do čerstvě natankované nádrže. Občas proběhne v médich informace o strategických zásobách benzínu u nás ,nebo v USA, tak to tam taky mají nějaký ten pátek uskladněno a pak puští do distribuce,ne ? Zajímalo by mě proto, jaká je trvanlivost benzínu bez rizika poruchy motoru. Dík za info.

Mám za to,že snad po 5ti letech se benzín z našich státních zásob pouští do oběhu,ale nerad bych kecal.Jinak si myslím,že benál,kterej je v garáži v kanďáku bude o.k. já to takhle děla s pinckem.Táta mi vždycky koupil 20l benzínu a jak ho pak jen dolíval do nádrže a kolikrát tam byl dost dlouho.Myslím že benzín jen tak "neskysne".
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Thomasson
Trvanlivost PHM
Přidané 15.08.2009 22:35

Registrace: 10.03.08
Kubrt napsal:
bluesbery napsal:

Mám za to,že snad po 5ti letech se benzín z našich státních zásob pouští do oběhu,ale nerad bych kecal.Jinak si myslím,že benál,kterej je v garáži v kanďáku bude o.k. já to takhle děla s pinckem.Táta mi vždycky koupil 20l benzínu a jak ho pak jen dolíval do nádrže a kolikrát tam byl dost dlouho.Myslím že benzín jen tak "neskysne".

Mě 20 l do fechtla vydrželo tak měsíc FrownFrown Grin
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) ----- www.bmwgs.cz/images/smiley/lol.gif

ChipGS
Trvanlivost PHM
Přidané 27.08.2009 09:43

Registrace: 15.10.07
bacha at kandaky nezrezavi,mam pocit, ze v ceskym benzinu a na slovenskych shellkach je v nem vody jaksvina... DETONACE, DETONACE DETONACE pri vetsim pridani plynu... treba ukrajinske OKKO, Rumunsky PETROM, ceska BENZINA ... nema problem... Wink
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836

sadilek
Trvanlivost PHM
Přidané 27.08.2009 09:57

Registrace: 13.12.07
bluesbery napsal:

Jestli máš strach to dát do brambory tak to nalej do sekačky nebo motorovky,nebo do skůtra,2takt to spolehlivě schrupne bez úhony.Nebo mi ho dej moje brambora už jela na kdeco.Grin

www.jezdime.eu
bystricke
Trvanlivost PHM
Přidané 27.08.2009 10:07

Registrace: 04.11.07
ChipGS napsal:
bacha at kandaky nezrezavi,mam pocit, ze v ceskym benzinu a na slovenskych shellkach je v nem vody jaksvina... DETONACE, DETONACE DETONACE pri vetsim pridani plynu... treba ukrajinske OKKO, Rumunsky PETROM, ceska BENZINA ... nema problem... Wink
ta voda se tam dává aby ti neshořel motorGrinv podstatě samohasící zařízeníblushing
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
sadilek
Trvanlivost PHM
Přidané 27.08.2009 10:46

Registrace: 13.12.07
bystricke napsal:
ChipGS napsal:
ta voda se tam dává aby ti neshořel motorGrinv podstatě samohasící zařízeníblushing

Tak to je špek jak svině!clapclapthumbs upthumbs up

www.jezdime.eu
Hrabe_X
Trvanlivost PHM
Přidané 27.08.2009 11:37

Registrace: 31.10.07
Vyjezdi ho - no problém.
Do motorovky ho ale nelej..z vlastní zkušenosti vím, že v motorovce a podobnejch vysokootáčkovejch strojích, starší jak půlroční benál blbě hoří,dusí se to a nejde to do otáček. Sekačka by to měla pobrat-ale ne elektrická.Grin
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Bulvic
Trvanlivost PHM
Přidané 02.09.2009 22:02

Registrace: 11.12.08
bluesbery napsal:

Ahoj, co vim tak nafta vydrzi dele jak benzin .. ale benzin si myslim tak po roce zvodnati a je na prd ...
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 63
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,707
Nejnovější člen: David14

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.27 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI