zdrar, schánim bombičky na foukání kol. Ale je jich dost druhů, tak nevim jaký koupit.Aby pasovali závitem na ten mezikus ( orig. u 1150gs).
dík
hlavně, že je pivo ftlamě
Ja teda nevim, ja vzal mezikus a sel do cyklopotreb tam koupil bombicky za pulku nez motoshopu a pohoda, delaji se tusim snad jen 2 velikosti a pak se zavitem a bez.
Aktualne 1250 GSA HP
Alda napsal:
Nechci Ti radit, ale videl bych to na PM, dostane upozorneni na mail.
Kluk usatej je nejakej porad zaneprazdnenej, tak to tu nejspis prehlidne.
Neboj nepřehlídnul jsem to.
Bombičky mám skladem. Jsou to ty větší (16g) se závitem pro adaptér.
Zítra napíšu Bečkovi PM.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Cau to vozim v aute a mam to od tatika a ten od.dedy je to tak 30 let stary a porad to funguje jen to naplnim a je to zvladne to 2 auto pneu uplne vpohode
lidicky jakej pouzivate ventil na ty maly bombicky a kde ho nejlip.sehnat
schrek napsal:
Cau to vozim v aute a mam to od tatika a ten od.dedy je to tak 30 let stary a porad to funguje jen to naplnim a je to zvladne to 2 auto pneu uplne vpohode
lidicky jakej pouzivate ventil na ty maly bombicky a kde ho nejlip.sehnat
Ahoj, nemáte někdo tip, kde koupit sadu na huštění pneu pomocí co2 bombičky, ale o větší velikosti?
Třeba s něčím takovým?
http://www.sifos-obchod.cz/bombicky-co2-sifonove/kyvetova-bombicka-150gr-co2-plnitelna-komplet/
Ptal sem se na SIFOSu: Mosazné redukce máme k dispozici, bohužel aktuálně nemáme hadičky s koncovkou, výrobce je přestal vyrábět a stále jsme nenašli náhradu.
[quote]somm napsal:
Ahoj, nemáte někdo tip, kde koupit sadu na huštění pneu pomocí co2 bombičky, ale o větší velikosti?
Treba u cinanu na DXextreme nabo na Aliexpress. Mam od nich sadu 2x bombicky
ventil a knoty v jednom baleni za par korun. Jinak na kolo/ bezdusaky/ a v dilne pouzivam SKS ventil na bombicky bez zavitu a kupuju normalni bombicky do sifon lahvi vychazeji cenove nejlip.
somm napsal:
Třeba s něčím takovým?
http://www.sifos-obchod.cz/bombicky-co2-sifonove/kyvetova-bombicka-150gr-co2-plnitelna-komplet/
Ptal sem se na SIFOSu: Mosazné redukce máme k dispozici, bohužel aktuálně nemáme hadičky s koncovkou, výrobce je přestal vyrábět a stále jsme nenašli náhradu.
;-(
Ahoj kupoval jsem u SIFOSu tuhle velkou Kyvetovou bombicku s redukci a taky nemeli hadicku ale pasuje tam klasicka hadice s kocovku z auto pupmicky koupis ji bezne v auto potrebach. Nekde jsem cetl ze se s tim da nafouknout 6 moto pneu nebo 3 auto jestli je to pravda nevim zatim jsem nafoukal dve moto pneu a tlaku je tam porad dost.
Upravil svobodakT dne 02.03.2015 21:12
somm napsal:
Třeba s něčím takovým?
;-(
Ahoj kupoval jsem u SIFOSu tuhle velkou Kyvetovou bombicku s redukci a taky nemeli hadicku ale pasuje tam klasicka hadice s kocovku z auto pupmicky koupis ji bezne v auto potrebach. Nekde jsem cetl ze se s tim da nafouknout 6 moto pneu nebo 3 auto jestli je to pravda nevim zatim jsem nafoukal dve moto pneu a tlaku je tam porad dost.
mas prosim predstavu co to vazi ? Dik
Dlouhy leta vozim tohle: http://www.mototr...dukce.html + dve bombicky 16g. Nastesti jsem musel pouzit jen jednou. Pustil jsem tam jednu bombicku a zbytek na benzince kompresorem. To bylo jeste s cestakem.
Upravil milanosor dne 03.03.2015 15:10
I pád na hubu je pohyb kupředu
Koupil jsem tuhle velkou bombicku od SIFOSu taky kvuli tomu kdyby pri defektu seskocila guma z patky rafku, ta bomibicka ji tam zarucene nahodi zpet ma to tlak jak kompresor a hlavne velky objem vzduchu, malou bombickou si ani neskrtnu kdyz jsem je doma zkousel nafoukal jsem do prazdnyho zadniho kola tri a mel jsem tam stezi 2 bary, to je sotva na dojeti s nalozenou motorkou.