Potřeboval bych vyměnit přední světlo (parabolu). Na několika místech je poškozené chromování. Našel jsem na netu firmu která se zabývá renovací světel, ale to si nechávám jako poslední možnost protože je tam malé riziko že se poškodí sklo a nebudu mít nakonec nic.
Nevíte kde bych sehnal přední světlo z nějaké druhovýroby, nebo kde se dají zakoupit čočky které s plastovým mezikusem pasují do originální masky? Viděl jsem to v jednom inzerátu, kde měl majitel místo světla 2 čočky a nevypadalo to že to vyráběl sám.
Rok výroby je 2002
Ještě bych potřeboval zda nemáte někdo konkrétní adresu kde bych zakoupil gufera do předních vidlic.
Díky
Upravil berka dne 09.11.2009 10:22
Zatím jsem to neviděl nafocené v takovém detailu, ale asi to bude ono. Levný to tedy opravdu není, pokud by je někdo nabízel starší za rozumný peníz, už bych o nich uvažoval.
Nevíte někdo kolik stojí normální světlo a hlavně kde ho sehnat? Koupil bych i starší, pokud nebude poškozený. Originál asi bude dost drahý.
Ale pokud zase ušetříš zima je dlouhá na to světlo od TT máš jistotu ,že se odlišíš, líp to bude svítit a hlavně máš to nový. Kdežto to světlo muže bejt v ještě horším stavu než máš a budeš mit dvě hnusný:
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Není to otázka šetření, ale spíš otázka kolik peněz jsem ochoten do motorky dát. Motorku mám necelý měsíc a pokud by to byla motorka v hodnotě minimálně 150tis tak ani nemrknu, ale u tohoto ročníku se mi nové světlo od TT nevyplatí. Je dost věcí které mají přednost. Nové pneu, řetězová sada, gufera ve vidlicích, přední destičky, atd. Teď jsem dělal olej, brzdovku, koupil kufr.Netvrdím že všechno musím kupovat protože to je oddělané, ale chci ji během zimy dát do slušného stavu abych to pak nedělal v půlce sezony. To světlo co tam mám teď, taky svítí, jen mi to vadí že není úplně v pořádku.
Odlišovat se zas až tak nemusím. V okolí jsem asi jediný kdo má 650GS, tak se v té záplavě KTM liším už tím
berka napsal(a):
Není to otázka šetření, ale spíš otázka kolik peněz jsem ochoten do motorky dát. Motorku mám necelý měsíc a pokud by to byla motorka v hodnotě minimálně 150tis tak ani nemrknu, ale u tohoto ročníku se mi nové světlo od TT nevyplatí. Je dost věcí které mají přednost. Nové pneu, řetězová sada, gufera ve vidlicích, přední destičky, atd. Teď jsem dělal olej, brzdovku, koupil kufr.Netvrdím že všechno musím kupovat protože to je oddělané, ale chci ji během zimy dát do slušného stavu abych to pak nedělal v půlce sezony. To světlo co tam mám teď, taky svítí, jen mi to vadí že není úplně v pořádku.
Odlišovat se zas až tak nemusím. V okolí jsem asi jediný kdo má 650GS, tak se v té záplavě KTM liším už tím
Tak pokud není uplně K.O tak se řid heslem které se tu používa dost často a to je " NEŘEŠ TO A JEZDI !
... servis a diagnostika BMW Motorrad