Ahoj kluci,
S GS1200 (98' jsem v zasade spokojenej, ale par veci me moc nesedi...
- predni stit je vyborne tvarovany, super ochrana - ale kdyz jedu ve stupackach, mam jeho hranu nebezpecne blizko tvare.. uvazuji o nizsim od Turatech ...mozna ze to chce jen koupit risery a zvysit riditka - to udelam 100%ne
- od predniho kola mi lita a triska vsechen sterk a humus do spojovaci vyfukovy trubky .. zase to chce aftermarket kryt....
- jo a kdyby daval bawor spoilery na chranice ruk uz primo od vyroby.. taky by je to nic nestalo..
jinak jsem happy ..zatim
chrchel 50cc, KLX650, XRV750, R1200GS
Hele, nikdo neprodukuje dokonalý motorky (Já vim, ale ani KTM ne ), pokud ti vadí jen tohle, jsi šťastný člověk.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Kde jsi sehnal GS 1200 z 98? Jinak souhlasím s předřečníkem, žádná motorka není dokonalá..Holt si tu svojí dvanáctu musíš dotvarovat k obrazu svému..Alespoň tak má každej jedinečnej originál,něco jako HD..
Lidi neblázněte ten chce kryty rukou v základu ten zase esu ten zas to ! to mužou vyrábět jeden druh v plný palbě a to oni nepotřebujou!
Upravil servisak dne 21.12.2009 11:16
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Maris napsal(a):
Kde jsi sehnal GS 1200 z 98? Jinak souhlasím s předřečníkem, žádná motorka není dokonalá..Holt si tu svojí dvanáctu musíš dotvarovat k obrazu svému..Alespoň tak má každej jedinečnej originál,něco jako HD..
Sehnal jsem ji v UK ( nejak tu ted prebyvam ) Koupil jsem to po nejakym doktorovi co si to poridil, nahazel na to aftermarket dilu za milion, pak zjistil, ze ho to vlastne zase az tak 'nebavi' a tak se toho zbavil..
chrchel 50cc, KLX650, XRV750, R1200GS