Ahoj, objednal jsem si u Touratechu molitanový vzduchový filtr (viz. obrázek)
včera mi balík přišel, ale v něm filtr zkosený (viz. obrázek 2)
Trochu mi to hlava nebere. Hlavě si vůbec nejsem jistý jestli je to filtr určený pro moje BMW F650GS Dakar '00. Nevíte je to nějaká novinka? Nebo mi poslali špatné zboží a mám reklamovat?
Děkuji za odpověďi.
Samozdřejmě, že na Touratech, pokud nezjistím, že je vše v pořádku, zavolám. Jenže tam budou až v pondělí a pokud by mě někdo ujistil, že je to zkosení úmyslné (a proč?), tak je víkend a mám čas abych díl namontoval. Snad na obhajobu mého dotazu stačí.____________________________
Garáž: * BMW F650 GS Dakar '00 * ČZ 175/450 '63
Můj skromný názor je takový,že airbox je dost hlubokej na to aby tam šel nacpat i tenhle zkosenej filtr.Ale nejdřív se poptej v TT.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja si myslim, že tam pujde, ale nedávej ho tam. V pondělí zavolej TomášoviTT a zeptej se. Aby si neměl zbytečný problémy s vrácením kdyby si ho umazal od oleje a podobně.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Nevšiml jsem si dotazu dřív. Klidně to chtělo zavolat, pokud nejsem někde v cizině tak zvedám telefon kdykoliv a nebo až to půjde, volám zpátky (s vyjímkou časně ranních telefonátů které nesnáším a zásadně na ně neodpovídám)
MichalGS: na tvé fotce je filtr K&N, to je něco jiného. Prodáváme je taky ale jsou určené na něco jiného než UNI.
JanVan: je to správně (asi jsi už mluvil s prodejnou), na fotce mají nesmyslný obrázek. Ten tvůj filtr je správný typ.
Na prodejnu už jsem volal a ujistil se, že je to v pořádku. Filtr pro můj stroj. Jen bych ještě podotknul, že tím zkosením musí směřovat směrem nahoru a ne k motoru. Tam se totiž (podle mé úvahy) nevejde.