Zdravím, máte někdo tento typ výfuků?Jaký je případný rozdíl v průběhu motoru?
Jen jestli to bude stát za to to vyměnit.Tož tak sa ptám:-)Díky za "fundované" odpovědi.
Upravil devolo dne 07.03.2010 18:49
Stojí to zato je to uplně jiná motorka jinej pruběh výkonu ,líp jde do otáček a mě osobně to mín žere! ale musíš dát komplet!Jo vlastně to má jedno mínus! 6ere to zadní gumu uplně neskutečně
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zdravím, mám Remuse na GéeSu od konce minulého roku a tak jsem s tím toho moc nenajel ale i tak můžu za sebe říct že to je dost dobrý. Měl jsem na moto origo, potom jsem pořídil další originál který jsem vykuchal a to už bylo o poznání lepší no a teď tam jsou zmíněné Remuse a je to ještě o kousek dál. Zlepšil se hlavně zátah od nižších otáček a myslím že je ta motka lepší v celém použitelném rozsahu. Pravda je taková ale že kdybych za to měl dát tu raketu co za to chtějí v Německu tak bych se hodně drbal a asi bych to nedal. Měj se a když budeš cokoliv potřebovat tak se ozvi klidně i na tel. Josef.
nevite nekdo zda jde odmontovat nedestruktivne ten druhy falesny vyfuk, ja ted dakara po dovolene odtucnuji a tenhle dil mam v merku. jinak bych tam dal nejlepe akrapovic,kdyz vidim rozdily u jinych motek oproti originalu je to klidne 5kg a vice.
WILL RACE FOR FOOD
Nevíte někdo kde se dají koupit jinde než na e-bayi? A ještě mě zajímá kdybych si je pořizoval tak proč jen koncovky? Na F 650 GS se svody nedělají, nebo je to zbytečné nebo jak? Díky za odpověď
Ahoj, od modernizace v r. 2004(dvousvíčka) je svod na průměru asi o dva mm větší možná to taky něco dá ale pokud by chtěl jít člověk do důsledku tak třeba laděný svod od Raasu dělají i koncovky např. na motokros a jsou dost dobrý. jb.