Čau, na moji 11 zacla blbnut spinaci skrinka. rozdeláním sme zjistili že je pretrhlej cervenej drat. Ten dela neplechu, ale je tam pretrhlej aj fialovej drat a vypada to ze uz delsi dobu. Nevite nekdo jaky tam ma ucel?
Nebo nemate nekdo nejaky schema kde by se to dalo vycist?
Jezdilo to i bez fialovyho dratu, ale kdyz uz to je rozdelany tak bych rad vedel k cemu to tam je? Esli to tam neni enom na okrasu.
Dik za rady.
krocan80 přiložený následující obrázek:
Poslal jsem ti na mejl schema. v pdf. Mělo by to tam být popsaný.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
A naco potřebuješ el. schéma prostě je nastavte a spojte tak jak to má bejt a jeto! Nejsou tam jen tak pro nic zanic!
Leda že je to páteční model a zbylo jim kus drátu a aby nebylo zle že šetří máš je tam ty!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Schéma nevlastním, ale když vše důležité léta šlapalo, tak to může být buď zapojení "kurvítka" nebo parkovacích světel a nebo něco dalšího,co mě honem nenapadlo.
Upravil Hrabe_X dne 28.05.2010 13:32
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
čeče já měl taky utatý červenej a fialovej a šlapalo to jak hodinky ale pro sichr jsem vyměnil spínačku stálo to cca 1600kč nebo tak nějak ale žádnej rozdíl nepozoruju