Pozdravujem Vás - máte niekto skúsenosť zo servisom FMoto Bavaria v Bratislave ? Ak áno tak akú? budem mať 10000km a neviemkam ísť na servis po prečítaní vašich skúseností v servisoch sa chcem poinformovať prípadne si dať poradiť. Ďakujem bino.
r 1200 gs - 09
Nemáš to blíž do Polska? Jinak FM dříve prodával moto v AWT Bavaria a jak to tam ted mají se servisem bůh ví. Jinak když už fakt chceš jet do BA, protáhni to o pár km a zajed raději do osvědčené Vídně.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
Nemáš to blíž do Polska? Jinak FM dříve prodával moto v AWT Bavaria a jak to tam ted mají se servisem bůh ví. Jinak když už fakt chceš jet do BA, protáhni to o pár km a zajed raději do osvědčené Vídně.
Včera sa vrátil kamoš z BA servis prehliadky a ešte po 300 km mal zadné koleso dokvapané od oleja aj ked preberal mašinu tak si ju radšej sám poutieral že bola obkydaná od všetkého čo sa menilo dopackaná proste špinavá od olejov aj kvapalín nezabudol poznamenať že prístup v prímacej kancelárii je OK ale majitel nevie čo sa za jeho chrbtom deje - mechanik je proste zamestnanec a nie majitel on o zákazníka nemusí bojovať - je to proste zamestnanec a tak to aj vypadá. Je to škoda lebo ...
a ja mám teraz obrovsku dilemu a už silno zvažujem o Polsku mám to aj kradšie ako do BA cca 140 km.
r 1200 gs - 09
Sice ti to asi moc nepomůže,protože to máš hodně z ruky,ale já byl minulý týden v Prostějově v Cyrilmotu a super skušenost Konečně jsem našel servis kam se nebudu bát dát motorku a ještě dělaj za rozumný peníze.Není to pro mě taky nejblíž,ale vyplatí se to.A to nemluvím o tom,že mi tam půjčili motorku,abych se nenudil po čas servisu...a to zadarmo-jen jsem pak dotankoval. Jsou to borci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal(a):
Sice ti to asi moc nepomůže,protože to máš hodně z ruky,ale já byl minulý týden v Prostějově v Cyrilmotu a super skušenost Konečně jsem našel servis kam se nebudu bát dát motorku a ještě dělaj za rozumný peníze.Není to pro mě taky nejblíž,ale vyplatí se to.A to nemluvím o tom,že mi tam půjčili motorku,abych se nenudil po čas servisu...a to zadarmo-jen jsem pak dotankoval. Jsou to borci
Dnes som sa nahlásil do Polska Bielsko-Biała mám to len 140 km a dostal som na nich fakt dobré odporúčanie zatial prvé jednanie cez telefón všetok OK velká ochota. Po servise dám vedieť ako som celkovo dopadol.
r 1200 gs - 09
ja som bol v fm moto spokojny tiez som mal kontrolu 1000 km a motorku mi dali cistu robi tam mechanyka francuz velmi dobry mechanyk takze nemam ziadnu negatyvnu skusenost z fm moto
bixo napsal(a):
ja som bol v fm moto spokojny tiez som mal kontrolu 1000 km a motorku mi dali cistu robi tam mechanyka francuz velmi dobry mechanyk takze nemam ziadnu negatyvnu skusenost z fm moto
Je to ťažké správne sa rozhodnúť ale zatial som sa nepresvečil ked som zbadal dodlova zajebanú motorku po servise... bol som z toho sklamaný tak to radšej skúsim to Polsko a mám to aj bližšie min o 160 km
r 1200 gs - 09
Bino-prosim ta,váž slova.nikdy sa mi este nestalo,ze by moto odtialto odisla spinava a dopackana ako pises.
v stredu tu boli 2 moto z LM-1200 GT a 1300S a obe odtialto odisli ciste.ked sa na K-čkovom motore vypusta olej,vzdy zatecie aj na zvody/z filtra/co sa tu vzdy cisti cistiacim sprayom.
olej v rozvodovke-pri jeho vymeme je kolo dole.
na GT sa menila aj brzdova kvapalina,pri tom mavam na motorke vzdy originalnu BMW plachtu,aby mi kvapalina niekam nekvapla.jedine este co ma napada,ze jedna-dve kvapky sa mohli dostat na kolo pri jazde z ulozenia bocneho stojana,ktory sa mazal.
Kto nebol v servise fmoto v bratislave tak radsej nech nehodnoti poskodzuje majitela ktory sa snazi na slovensku ako prvy dat konecne bmw dobre meno !!! Majitel aj mechanik ziju motorkami a nezasluzia si hodnotenie od niekoho kto tam nebol !!! Ja len zo svojej skusenosti mozem povedat ze lepsia uroven ako vo viedni !!!!!! A chalani su super ochotny aj napriek tomu ked si u nich nekupite moto tak maju pristup ako keby ste tam kupili 3 moto !!!!! tak vrelo doporucujem :-) SERVIS AJ PREDAJ. Peto Polka
To Francuz a Peto1200GS:
No forum je od toho, aby se zde propralo i to špinavé prádlo. Na druhou stranu, když budou(a určitě jsou) lidi spokojený, bude to pro firmu Fmoto určitě velký + !!!(viz bixo)
Minulý servis v BA Bavaria.... to nebylo to pravý ořechový a lidi mají stracha já se jim nedivím. Nehledě na to, že MF tenkrát v té firmě pracoval a ted to vypadá že jen vyměnil židli. Ale uděláte si dobrý jméno a lidé se k Vám budou vracet....
Držím Vám palce a přeji hodně úspěchů. Hlavně at už máme pořádný BMW servisy !!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
francuz napsal(a):
Bino-prosim ta,váž slova.nikdy sa mi este nestalo,ze by moto odtialto odisla spinava a dopackana ako pises.
v stredu tu boli 2 moto z LM-1200 GT a 1300S a obe odtialto odisli ciste.ked sa na K-čkovom motore vypusta olej,vzdy zatecie aj na zvody/z filtra/co sa tu vzdy cisti cistiacim sprayom.
olej v rozvodovke-pri jeho vymeme je kolo dole.
na GT sa menila aj brzdova kvapalina,pri tom mavam na motorke vzdy originalnu BMW plachtu,aby mi kvapalina niekam nekvapla.jedine este co ma napada,ze jedna-dve kvapky sa mohli dostat na kolo pri jazde z ulozenia bocneho stojana,ktory sa mazal.
Francúz poslal som ti na mail france@post.sk peknú fotečku a ktomu dáky pokec *pissed*
r 1200 gs - 09
PETO1200GS napsal(a):
Kto nebol v servise fmoto v bratislave tak radsej nech nehodnoti poskodzuje majitela ktory sa snazi na slovensku ako prvy dat konecne bmw dobre meno !!! Majitel aj mechanik ziju motorkami a nezasluzia si hodnotenie od niekoho kto tam nebol !!! Ja len zo svojej skusenosti mozem povedat ze lepsia uroven ako vo viedni !!!!!! A chalani su super ochotny aj napriek tomu ked si u nich nekupite moto tak maju pristup ako keby ste tam kupili 3 moto !!!!! tak vrelo doporucujem :-) SERVIS AJ PREDAJ. Peto Polka
suhlasim ..maximalna spokojnost pokial ide o servis na slovensku...osobna skusenost
Chalani drzim Vam palce...
Upravil scorpion dne 27.07.2010 23:10
Tak bol som na servise v Polsku všetko OK žiaden problém príjem a jednanie super, cena v pohode bol som sa pozreť na prácu pri motorke a všetko OK po srevise mašina umytá aj sklo od múch vyčistené som naozaj spokojný a mám to len 140 km proste servis je tu naozaj na slušnej úrovni
r 1200 gs - 09