Zcela evidente je to prachsproste vobshlehla vystuha prevodovky od Touratechu.
Podle me ten cenovy rozdil nestoji za to, dat si na tak dulezite misto jako prevodovka neco, u ceho neni jiste z jakeho materilu to je jak festovne je to udelany. U TT mate jistotu, ze je to profesionane udelane a lety odzkousene.
A jezdit v terenu bez vystuhy na GS1100 je taky hazart. A nekdy staci i treba na silnici ve dvou vjet do poradny diry v asfaltu a pruser jako hrom je na svete.
Upravil Paji dne 14.08.2010 12:52
k doplňku:
...výztuha převodovky - kopie Touratechu
...užitečný doplněk pro R1100GS ...slouží ke zpevnění nálitku převodovky, na který je uchycená podsedlovka - při extrémní zátěži (skok, nebo přetížení zavazadly, popřípadě kombinací obého) to tam může prasknout
k Moto Hurican:
...nemám s p.Vavrochem dobrou zkušenost
...koupil jsem u něj nástavce na řidítka - poslal pórovité zmetky a pak téměř rok opakovaně sliboval, že nejpozději do týdne zašle jiné, až jsem si za ním zajel osobně ...když mi zase říkal, že do týdne budou, tak jsem si nechal vrátit peníze
Ja tu vyztuhu(kopii mam) a spokojenost.Ostatni veci mam original,ale cena za tu vyztuhu se mi zdala fakt premrstena.Kvalita: dle mne nerozeznaz od originalu.Jestli je zcela stejnej material netusim.Kazdopadne uz jednou splnila svuj ucel.
Pravda,ale je,ze mi k ni dali nespravnou delku tech dvou dlouhych sroubu.Pan mi to zduvodnil tim,ze uz tu vyztuhu dlouho neposilal a tak tu delku odhadl.(spatne).Ale srouby jsou otazkou asi 30kc.
Takze ja myslim rozumna kvalita za polovicni cenu.Jestli je spravne kupovat kopie bych tu neresil.To by dnes clovek musel resit u kazdeho tretiho vyrobku.
Mimochodem,Remusovi to odsrala prevodovka i kdyz mel orig.vyztuhu.Takze uplne vsemocna neni ani tahle ani original.
Upravil vevis dne 16.08.2010 10:27
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Neni.Oddelas ty drzaky stupacek,pod ne vlozis ty vyztuhy a zase je zasroubujes zpatky.A samozrejme jeste vyndas na kazde strane ten velkej sroub,kterej tu vyztuhu vlastne propoji s ramem.A pak tam sruby vratis,ale trochu delsi.Ty bejvaj u vyztuhy.Ty mi prave prisli moc dlouhe a na delku se nevesly.Jinak pro klid v dusi muzes koupit ty srouby co jsou jima pridelane ty drzaky stupacek taky o 0,5cm delsi.Ta vyztuha ma tloustku asi 3mm a puvodni sruby jsou pak zasroubovane o to mene.Ale i tak zbejva zavitu dost,tak nevim jestli je to uplne nutne.Ale jsou to bezny srouby za par korun.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!