servisak napsal(a):
Nemáš Zač taky jsem si tam něco kupoval a jezdím do trutnova celkem často tak se to nechá koupit i na místě!!!
No já jsem o tom slyšela myslím ještě od Kubrta o tom Trutnově..ale tam se nedostanu..má to být už tak nějak předběžně na vánoce tak vyhlížím co se dá... zaujalo mně na Ebay i tohle triko, ikdyž není origo BMW, ale je super, co myslíš, jako dárek pro chlapa jako mužskej?
servisak napsal(a):
Nemáš Zač taky jsem si tam něco kupoval a jezdím do trutnova celkem často tak se to nechá koupit i na místě!!!
No já jsem o tom slyšela myslím ještě od Kubrta o tom Trutnově..ale tam se nedostanu..má to být už tak nějak předběžně na vánoce tak vyhlížím co se dá... zaujalo mně na Ebay i tohle triko, ikdyž není origo BMW, ale je super, co myslíš, jako dárek pro chlapa jako mužskej?
Mamma Mia napsal(a):
Ahoj, prosím kluci, neporadíte mi, kde se dá ještě třeba na netu sehnat nějaké oblečení BMW krom e-shopu Inveltu, Aukra a Ebay? Tam mají sice super výběr, ale nemám možnost Pay Pal na placení. Hledám něco, kde se nemusí platit Pay Palem....a je tam nějaký slušný výběr oblečení BMW i doplňků. A kdybyste náhodou někdo věděl o tom, kde se dá koupit pánské triko BMW R1200GS Adventure.....díky za každou radu....prolezla jsem internet a krom aukcí nic moc....
V čem je problém s PayPalem ? Pokud máš platební kartu a na ní povolenou možnost platit na internetu, tak o je otázka chvíle, než si to založíš a cca za 3-4 dny můžeš vesele používat ...
Pokud by snad problém byl, můžeme se domluvit, že to koupím na sebe a pak Ti ho předám a vyrovnáme se. Nakupuju s PayPalem poměrně často, takže nemám problém. Vidím, že jsi z Prahy - já taky. Kdyžtak dej vědět - ale předpokládám seriózní jednání :-)
A když nechceš v Inveltu nakupovat přes e-shop, proč to nezkusíš přímo na Stodůlkách v prodejně Jinak suverénně nejlepší nabídku najdeš v podnikový prodejně v Mnichově
Maiali nel Fango!
Mamma Mia napsal(a):
Ahoj, prosím kluci, neporadíte mi, kde se dá ještě třeba na netu sehnat nějaké oblečení BMW krom e-shopu Inveltu, Aukra a Ebay? Tam mají sice super výběr, ale nemám možnost Pay Pal na placení. Hledám něco, kde se nemusí platit Pay Palem....a je tam nějaký slušný výběr oblečení BMW i doplňků. A kdybyste náhodou někdo věděl o tom, kde se dá koupit pánské triko BMW R1200GS Adventure.....díky za každou radu....prolezla jsem internet a krom aukcí nic moc....
V čem je problém s PayPalem ? Pokud máš platební kartu a na ní povolenou možnost platit na internetu, tak o je otázka chvíle, než si to založíš a cca za 3-4 dny můžeš vesele používat ...
Pokud by snad problém byl, můžeme se domluvit, že to koupím na sebe a pak Ti ho předám a vyrovnáme se. Nakupuju s PayPalem poměrně často, takže nemám problém. Vidím, že jsi z Prahy - já taky. Kdyžtak dej vědět - ale předpokládám seriózní jednání :-)
M.
Problém s Pay Pal je v tom, že nevím, jak ho založit...kartu a účet mám karta Visa, ale když se zeptám kamarádak, co Ebayujou, jak založit Pay Pal, řeknou, to je lehký, tím to zvadne a já vím kulové:-))) tak prosímtě pokud můžeš, poraď mi jak na to....díky....prosila jsem kámošky, aby mi to vydražily, ale už několikrát se ty věci po cestě jakoby ztratily a já neviděla ani tu věc a ani pak prachy, který jsem jim dala na ruku předem..bohužel..to nic proti tobě, jen říkám zkušenost a ráda bych tam na Ebay toho časem objednala víc, tak bude lepší ten účet asi mít, každopádně ti mockrát děkuju za ochotu mi tričko vydražit....a budu se těšit na rady jak na Pay Pal
No, jednoduchý to je, ale musíš vlastně umět aspoň trochu anglicky. Tak, abys byla schopna rozumět pokynům, co po Tobě chtějí a co máš udělat.
Základ je se registrovat. Jdi na www.paypal.com a zaregistruj se tam. Až budeš mít na paypalu registraci (neboli účet), přihlas se na něj a k přidej si k němu svoji platební kartu (záložka My Account, menu Profile, položka Add or Edit Credit Card).
Až ji budeš mít přidanou, tak u té karty v posledním sloupečku (Action) bude položka něco jako Verify Card, nebo něco podobného. To zvol a bude Tě to informovat o tom, že Ti z karty strhnou asi 50 Kč. Transakce se projeví na výpisu z účtu, kde bude uveden i 4místný verifikační kód. Ten pak zadáš k té kartě na stránkách PayPalu a karta je tímto ověřena a můžeš vesele platit přes PayPal. Těch 50 Kč Ti pak zase vrátí.
K jednomu PayPal účtu můžeš mít přiřazeno několik karet a při placení si pak vybereš, z jaké karty se mají peníze uhradit.
Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. V příapadě potřeby dej vědět :-)
Jinak co se ztráty týče, tak to máš podivné kamarádky. Mně se nikdy nic neztratilo a pokud se na eBayi uskuteční nějaký podvod a zaplatilas PayPalem, eBay Ti ztrátu nahradí. Je to seri=ozní a myslím, že není třeba se bát. Já zatím na ničem netratil ... a pokud to s kamarádkami dopadlo jinak, zkus se podívat, jestli nejsou přespříliš vychcané ... ;-))
M.
Upravil mirod7174 dne 26.08.2010 02:58
morabo napsal(a):
A když nechceš v Inveltu nakupovat přes e-shop, proč to nezkusíš přímo na Stodůlkách v prodejně Jinak suverénně nejlepší nabídku najdeš v podnikový prodejně v Mnichově
Kde je ta "podniková prodejna" ? Už jsi tam byl ?
Jezdím do Mnichova poměrně často a celkem se tam vyznám, jen nevím, co tou prodejnou myslíš. Něco poblíž BMW-Welt ? (BMW Niederlassung Muenchen) -tam ani nevim, že by prodávali motorky ...
To Mirod:jo je to přesně tam bmw niederlassung München,bike centrum je dole + doplňky + lifestyle nahoře seženeš tam vše + velký výběr velikosti ne jedno tričko velikosti Lceny ok.
morabo napsal(a):
Kde je ta "podniková prodejna" ? Už jsi tam byl ?
Jezdím do Mnichova poměrně často a celkem se tam vyznám, jen nevím, co tou prodejnou myslíš. Něco poblíž BMW-Welt ? (BMW Niederlassung Muenchen) -tam ani nevim, že by prodávali motorky ...
Díky za info.
M.
Přesně jak píše Bob, Niederlassung München. I když tam přijdeš v tričku a kraťasech, dokážeš se na místě vybavit tak, abys v pohodě odjel
Maiali nel Fango!
Mamma Mia napsal(a):