K.u.r.ň.a. šak néni Apríla To je snad zbytečné řešit, ne? Kdo by rval ALU kufry na plastové držáky??? To by ta podsedlovka, stejně jednoho dne nedalaNehledě na to, že pokud by to prásklo na zem, tak do těch kufrů už by jsi jen dal trsátka ze zadní části moto Pořádný trubky a pořádný kufry=Bystřické
smarja, tak asi to nejde dle reakce, ale kdyz ty trubky vzadu jsou sileny, cela krasa GS a zaveseni zadniho kola je tu tam. Jen me to napadlo, ze kdyz to udrzi plastaky, mohlo by udrzet i ALu. Tak ja nevim, asi pudu do tech plastaku. Ty zas pri prvnim polozeni asi rozbiju a budu zas tam kde sem byl. Ach jo
Nečerti se Ty Vario vypadají dobře ale Alu, je Alu a těch trubek si za pár dní ani nevšimneš. Prodal jsem kamarádovi R 1200 GS komplet vybavenou a vždy když někam jedeme a sleduju ty jeho Varia, tak čekám kdy mě skočí do cesty Boural jsem na 12GS a mít tam už tehdy Alu, podrželo by to kus motorky a nemuselo mě to stát těch pár desítek tis.Kč, co jsem do toho pak zase nasipal a vracel dlouho do banky