Podle tohohle prodejce by tenhle klic mel byt pro 12tku.
Nemuzete mi nekdo overit ze velikost je spravna? Je to na filtr HF164, ale jeho rozmery jsem nevygoogloval a po operaci se pod motorku jeste par tydnu neohnu
Pro ostatní je tady: http://www.2biker...p;pid=6438 Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
MALI napsal:
Mám ten samej jakej je v odkazu od Jtopmana. Jde použít i na 1150 a HF 163 nebo si budu muset pořídit jinej? Dík
Podle mě ne, na 1150 je filtr z vícehranem tvar MANN LS 7 , kdežto filtry na 1200 se utahují přes výstupky na klíči tvar Mann LS 7/2.
Ale třeba to nějak půjde, já si upravil klíč LS7 i na LS7/2
Pája
MALI napsal:
Mám ten samej jakej je v odkazu od Jtopmana. Jde použít i na 1150 a HF 163 nebo si budu muset pořídit jinej? Dík
Myslím jsi že pasovat nebude klíč na 1100 a 1150 má plošky a pruměr 74,4 mm a na 1200 má výstupky a filtr prolisy do kterých klíč zasuneš a má pruměr 76mm. Před chvílí jsem oba klíče měl v ruce systém zachycení filtru je jiný.
Upravil komaiz dne 11.03.2011 18:48
No jo,teď jsem na ně koukal.Jsou uplně jiný.http://www.motostar.cz/cs/filtry-2184/olejove-2191/hiflo-filtro-2185/hf-8595.html
Když je hlad,je i husa dobrá.
záleží na výrobci filtru, jinak průměrově jsou stejný, jen se mění osazení na klíč a délka filtru. Já používám na 1150 gs, oba druhy filtru, záleží jaky je na trhu. Klíč je 76 mm a 12 drážkový,(většina 1200 GS) a ten druhý je 74mm a 14 plošek ( 1150 GS, používá se i na autech Škoda, Mercedes, Opel ).
MALI napsal:
Dík za odpovědi! Koukám, že si budu muset koupit i klíč na 1150
Jedinej odborník na klíče olej.filtru je nějakej borec někde od Sázavy,asi hrabě nebo co
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Ahoj pánové, vím že nyní je to již asi jedno, ale můj malý postřeh. Také jsem sháněl vhodný klíč na olejový filtr, ale trvalo to, než jsem našel ten správný. Pak jsem někde narazil na olejové filtry od KN a ty mají zřejmě všechny (nebo alespoň většina) na dně filtru normální šestihran (navařenou "matku" na tuším 17 klasický klíč. Jelikož se mi nechtělo shánět více speciálních klíčů, od jisté doby kupuji jen tyto a vše bez problémů - doporučuji. Možná namítnete, že jsou o kousek dražší než třeba HIFLO, ale je to pár korun. Upozorňuji, že s prodejem filtrů KN nemám žádnou spojitost nebo zájem. Ahoj JirkaS
Mno, mě přijde, že se ten klíč zaplatí jednou až dvakrát už během první výměny oleje... Ale tak každý svého štěstí strůjcem :-) Já si ho koupil, abych mohl utahovat momenťákem na předepsaný moment...