Honza_BMW_VW napsal:
Ahoj, asi bych se zůčastnil, záleží na počasí. Zima nevadí, déšť moc nepreferuji. Přijel bych v so, zúšastnil se vyjížďky a odjel v ne ráno po snídani. Zatím se mnou počítej nezávazně. Díky H
Ahoj, platí co jsem psal výše. Můžeš pls napsat představu, v kolik hod. by se vyráželo v so na vyjížďku, potřebuji si naplánovat cestu a když už bych jel, nerad bych dorazil o 30min. po výjezdu. Díky.
Ahoj, omlouvám se, v Liberci jsou 2 nad 0 a sněží s deštěm (bílá tráva), vzdávám se a nedorazím. Aktual zpr. týkající se počasí též nejsou povzbudivé ;o(. Doufám, že jsem Ti nezpůsobil problémy s ohledem na ubytování/jídlo. Užijte dnešní vyjížďku/celý den/večer. Ahoj H
Upravil Honza_BMW_VW dne 27.10.2012 05:36
www.jantruhlar.cz
Já se též omluvuju.Včera jsem se vrátil až večer a dnes musím přezouvat kamčák na zimu.Blíží se moje oblíbené období/sračky/.
Když je hlad,je i husa dobrá.
To už je fakt jen pro fajnšmekry tak hlavně opatrně.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
taky to uchylny pocasi nemohlo alespon 3 dny pockat :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
U nas docela dost snezi.Auto jsem musel nechat 100m od domu,protoze na letnich jsem proste nevyjel.
Obdiv kazdemu,kdo na sraz vyrazi dnes!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Labus01 napsal:
Pche, vy toho naděláte, kvůli centimetru sněhu
U nas tak 10cm a to i na silnici.A lepsi to asi nebude,protoze zemedelci co maj u nas na starost pluhovani,jeste nemaj nasazene radlice.Do ted byli jeste na polich.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
..to Labus01 ...chtěl jsem jet, i jsem včas vstal, ale tady (Liberec) to není o 1cm sněhu, to by mě nerozhodilo, tady sněží jak sviň od půlnoci, celý den, drží se to na silnici, klouže to a je toho tak 3cm
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
..to Labus01 ...chtěl jsem jet, i jsem včas vstal, ale tady (Liberec) to není o 1cm sněhu, to by mě nerozhodilo, tady sněží jak sviň od půlnoci, celý den, drží se to na silnici, klouže to a je toho tak 3cm
Jasný chápu. Kdybych to něměl 50 km, tak taky nejedu. Taky cesta, kterou zvládneš za 45 minut já jel 2 hodiny. A nebyla to příjemná jízda.
Honza_BMW_VW napsal:
Jasný chápu. Kdybych to něměl 50 km, tak taky nejedu. Taky cesta, kterou zvládneš za 45 minut já jel 2 hodiny. A nebyla to příjemná jízda.
a já to měl naplánováno na cca 3,5 hoďky a to bych dorazil asi tak teď a nebo by mě servisák někam dojell sebrat a motorku bych si vyzved na jaře, tož užívejte, tiše, vlastně hlasitě vám závidím, chtěl jsme vás tam poznat ;o))
www.jantruhlar.cz
kdo se nahlasil a neprijel,tak je gaylord...a nepomuze mu zadna blba vymluva o nemocny babicce nebo letnich gumach
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
kdo se nahlasil a neprijel,tak je gaylord...a nepomuze mu zadna blba vymluva o nemocny babicce nebo letnich gumach
přihlášený jsem nebyl ale mááálem jsem odjel, jsem ale rád, že jsem měkkej,
aspoň mě je teplo a z motorky nemam sněžný skútr
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Klobouk dolů před všemi co dojeli i před těmi co vyjeli.
Mr GS já nesliboval, nejel, ale umřít mi babička...nebo onemocnět děti tak tě při příští akci kopnu ko prdele zepředu. kde bereš to právo hodnotit situaci kterou neznáš?
Mr GS to určitě myslel jako FUN. Samozřejmě, že kdo nepřijel, tak nepřijel a nic se neděje, ale popíchnout nezůčastněné ti zůčastnění musí. To je prostě rituál