Jak píše holubb je před sezónou a tak mě napadla myšlenka co si vozíte sebou za nářadí a náhradní díly pro sychr na delší cesty? Já náhradní duše, destičky, litr oleje,starší svíčky (ale funkční), tekutý kov, izolačku, textilní pásku, spousty gumicuků, kompresor, šroubky a matičky, kladivko, klíče co nejsou v sadě pod sedlem, velké ložisko do zadního kola, malá ložiska do nohavice kardanu.
Třeba si ještě na něco vzpomenu. Vozíme to většinou ve více motorkách, protože teď už jezdíme většinou na BMW všici.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já antipich, sadu na opravu bezdušových pneu, olej, svicky, vterinove lepidlo, izolacku, vetsinou nejaky sroubek a dratek, par gumicuku. Desticky se snazim zkontrolovat pred cestou a doufat, ze se nesjednou. Kontroluji i stav oleje
Já multifunkční nůž a sadu TRX. Pak ještě pumpičku s našroubovacími bombičkami. A to co je origo nářadí pod sedlem. A nějaký ten gumicuk nebo popruh. Zbytek vyžebrám od Štefiho nebo Cycliho, ti toho vozí moc... Ivan
zaladni naradi je potreba to je samozrejmost ale ja rikam ze nejvic je potreba mit sebou prachy loni jsem na ST4 v rumunsku oddelal zadni gumu az na draty (necekal jsem ze hovno vydrzi)domu 1200 km 6 h vecer jedina zachrana nova pneu jenze rumunsky neumim ani slovo(prase a brambory to si v hospode obednam jinak nic)do vetsiho mesta 150km prvni bezinka tam par mladejch borecku tak jim ukazuju na gumu ze je kaput a neu pneu a vulkanizare manik chvili telefonoval rekl si o 5e a e to bude OK prijel dalsi a rika ze ma novou na motorce a ze 100e+20e za prezuti toto vse se odehralo v 1 1/2h a odjizdel jsem s novou pneu mysli stat se mi to u nas tak se na me kazdej pekne vyserejinak vozit sebou draty a izolepy s tim se spravi skoro vsechno jeste pridam foto:
Zrovna sem zlomil ten bazmek, na kterem je uchycena stupacka spolujezdce, tak resim zda lepit (cim?), varit (hlinik?, kde?, kdo?), koupit novy (kde, zakolik?)
kde kupujete dily na BMW? v Autecu? Objednavate je nekdo pres web? kde? Jake s tim mate zkusenosti? Je nekde k dispozici cenik nahradnich dilu?
Existuje nejaka druhovyroba na veci jako zrcatka, stupacky atd?
čau nevim na čem se ti to zlomilo,ale mě to prasklo na R1100GS a kámošovi taky,zlomilose to v dusledku přeložení kufrů,máme to oba vařený,je to normálně svařitelnej hliník a máme kluka v Brandýse nad Labem a pro něj to není za 100kč vubec problém,jen mu to trvá než se ktomu dostane,na počkání to asi neudělá,ale každopádně bych to nijak nelepil,jsou tam na lepidlo moc vybrace
Já přesně to co Ivan, více toho pro mě ani nemá smysl, protože stejně bych dokázal opravit jedině minimum.....
Do terénu nebo na daleko to chce i tu gumovou navlíkací čepici na proraženou hlavu válce.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
A tady je seznam nd gde najdeš číslo konkrétního dílu,stačí si vybrat typ bmwhttp://www.maxbmw.../fiche.asp P.S. Mohl bys to Miloši hodit někam na bok teda pokud to tu už něgde není.
Upravil Bohumil dne 03.09.2007 08:38