Ahoj,
po letošní sezoně bych chtěl pořídit (moje prvni 650 na čerstvejch 18náct...)
Chci si ho dotahnout z Německa za nakejch 100-120K tisic rok 06-08 poté jestli to jde v autorizovaném servisu BMW zaškrtit na 25kW a hlavně za kolik?Nevím jestli dělám dobře a je to správná volba a byl bych rád kdyby ste se semnou podelili o baworacké zkušenosti.Díky Kuba
Upravil Monsty dne 24.05.2011 19:54
Volba to určitě špatná není, ale to uvidíš sám, jestli Ti bude vyhovovat.
Já jsem spokojen ale pravda, já nemám uškrceno...
Díky za info takže škrcení do 4k možné u nás v ČR,více by mě ale zajímalo jestli Dakar ma nějaké + než-li ostatní Fka... http://suchen.mob...2006-01-01 tady toho je kupa,ale nevim jaké ceny se maximalně držet.. myslim si že některe ceny 6K€ je už přehnané myslim si že se da sehnat za 4K€ pěkny... jo a ještě kdyby jste nevědeli o nějakém německém webu inzerce moto...
Monsty: Rozdíly mezi F650GS a F650GS Dakar najdeš v "Článcích" (v levém horním rohu) v rubrice F650GS Rotax, z nich vyplývají i nevýhody a výhody. Hlavní roli hraje nejspíš výška postavy jezdce - Dakar je vyšší.
Jinak tady na fóru jsou dva dovozci s dobrými referencemi: Bob (vozí z Německa) a Pari (z Anglie)...
já dovezl z DE, cena okolo 4Keuro, rok 04 najeto 28tis. km, plná výbava abs vysoke sklo, vyhřivany hefty a pod., kufry, tankvak, druhou sadu plastů a mnoho dalších. proč to tady píšu.., chci říct že Němec není šetřílek a dá ti k motorce všechno co měl.. Jo a dovezl jsem to už zavřený na 25kw.
Over than 250k km on BMW GS bikes
Woodman napsal:
Monsty: Rozdíly mezi F650GS a F650GS Dakar najdeš v "Článcích" (v levém horním rohu) v rubrice F650GS Rotax, z nich vyplývají i nevýhody a výhody. Hlavní roli hraje nejspíš výška postavy jezdce - Dakar je vyšší.
Jinak tady na fóru jsou dva dovozci s dobrými referencemi: Bob (vozí z Německa) a Pari (z Anglie)...
Díky za info,motorku se pokusím dotahnout sám...možnosti na to mám a papirově to snad nic neobnaší moc.
lako napsal:
já dovezl z DE, cena okolo 4Keuro, rok 04 najeto 28tis. km, plná výbava abs vysoke sklo, vyhřivany hefty a pod., kufry, tankvak, druhou sadu plastů a mnoho dalších. proč to tady píšu.., chci říct že Němec není šetřílek a dá ti k motorce všechno co měl.. Jo a dovezl jsem to už zavřený na 25kw.
JAk to tahne s 25kW je to dostačující neomezuje ot hodně tu motorku?Právě nevím s kolikati kilometrama si tu motorku muzu dovolit pořídit... chci maximalně do 20kkm což viz muj odkaz je toho kupa....
Upravil Monsty dne 24.05.2011 21:51
Monsty napsal:
Díky za info,motorku se pokusím dotahnout sám...možnosti na to mám a papirově to snad nic neobnaší moc.
To je samozřejmě na tobě, ale já bych si ji asi nechal dovézt. Nemyslím si, že tím moc ušetříš a hlavně již zmínění pánové už s tím mají spoustu zkušeností. Ale je to samozřejmě na tobě .
A co se týče 25kw já mám seškrcený F800GS a samozřejmě, že žádnej brutální zátah od toho čekat nemůžeš, ale na naučení a zvyknutí si na motorku to stačí. Jinak za ten plíšek sem platil pár stovek u BMW.
Upravil Paul dne 24.05.2011 21:53
Monsty napsal:
To je samozřejmě na tobě, ale já bych si ji asi nechal dovézt. Nemyslím si, že tím moc ušetříš a hlavně již zmínění pánové už s tím mají spoustu zkušeností. Ale je to samozřejmě na tobě .
A co se týče 25kw já mám seškrcený F800GS a samozřejmě, že žádnej brutální zátah od toho čekat nemůžeš, ale na naučení a zvyknutí si na motorku to stačí. Jinak za ten plíšek sem platil pár stovek u BMW.
To Paul: cože máš ??? Opravdu je to seškrceny F 800 GS. Když jsme potom mi patrali tak z inveltu volali i do nemecka a bylo receno, ze u 800 GS to neni mozny !!!
jardajerman@seznam.cz
Monsty napsal:
To Paul: cože máš ??? Opravdu je to seškrceny F 800 GS ? Když jsme potom mi patrali tak z inveltu volali i do nemecka a bylo receno, ze u 800 GS to neni mozny !!!
Upravil JardaFGS dne 24.05.2011 21:58
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
To Paul: cože máš ??? Opravdu je to seškrceny F 800 GS. Když jsme potom mi patrali tak z inveltu volali i do nemecka a bylo receno, ze u 800 GS to neni mozny !!!
Jojo koupil sem nový F800GS v Renocaru v Brně a nebyl žádnej problém. Akorát mi tam ten díl museli namontovat v servisu a pak poslali potvrzení do Německa odkud přišli papíry a s nima sem si zašel na úřad a přepsali mě to. Nejede to špatně, ale prostě můžu přidat jenom málo plynu. Naštěstí v září už to půjde pryč .
Monsty napsal:
Díky za info takže škrcení do 4k možné u nás v ČR,více by mě ale zajímalo jestli Dakar ma nějaké + než-li ostatní Fka...
Dakar je vyšší oproti klasické F650GS (vyšší zdvihy pérování), přední kolo je 21" místo 19" - a pro mě je i hezčí
Cena je hodně individuální - záleží, co všechno s motorkou kupuješ.
Samozřejmě narůstá s výbavou (já chtěl vyhřívané hefty a ABS) a případným příslušenstvím (kufry, nosiče, padáky...).
A nesmíš opominout i stav - ten jsem já jako "zajíc" nebyl schopen vůbec posoudit, tak jsem se obrátil na Boba - www.cestovniendur....
Přeju šťastnou ruku při výběru
To Monsty: Ja mam klasicky GS, tata ho mel jako svoji prvni moto a ja o podedil . Ted bych bral urcite Dakara, hlavne kvuli offroadu a proto, ze je mi GS trosku mensi... Ale zase jinak na primarne silnicni pouziti je GS mozna i lepsi - 19kolo. Zalezi na tom, co chces jezdit a jak si velkej...
Jinak 25 kW jede vcelku slusne... na nauceni rozhodne dobry
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
To Monsty: Ja mam klasicky GS, tata ho mel jako svoji prvni moto a ja o podedil . Ted bych bral urcite Dakara, hlavne kvuli offroadu a proto, ze je mi GS trosku mensi... Ale zase jinak na primarne silnicni pouziti je GS mozna i lepsi - 19kolo. Zalezi na tom, co chces jezdit a jak si velkej...
Jinak 25 kW jede vcelku slusne... na nauceni rozhodne dobry
Monsty napsal:
Díky za info takže škrcení do 4k možné u nás v ČR,více by mě ale zajímalo jestli Dakar ma nějaké + než-li ostatní Fka...
Dakar je vyšší oproti klasické F650GS (vyšší zdvihy pérování), přední kolo je 21" místo 19" - a pro mě je i hezčí
Cena je hodně individuální - záleží, co všechno s motorkou kupuješ.
Samozřejmě narůstá s výbavou (já chtěl vyhřívané hefty a ABS) a případným příslušenstvím (kufry, nosiče, padáky...).
A nesmíš opominout i stav - ten jsem já jako "zajíc" nebyl schopen vůbec posoudit, tak jsem se obrátil na Boba - www.cestovniendur....
Přeju šťastnou ruku při výběru
Očekávám,že nejdříve než se pro něco pojede se tu s vami podělím o "odkaz" a po vašich komentařích z bohatých zkušenosti se rozhodnu jestli tahle nebo hledat další
Monsty napsal:
Mám těch 185cm a 70kg takže trošku "pááratko" =D
Buď v klidu já mám 195 a 103kg a taky se to se mnou rozjede . A pokud máš možnost tak bych šel do Dakara. Na výšku to zvládneš a mě osobně se víc líbí.
Monsty napsal:
Očekávám,že nejdříve než se pro něco pojede se tu s vami podělím o "odkaz" a po vašich komentařích z bohatých zkušenosti se rozhodnu jestli tahle nebo hledat další
http://www.aspirit.cz/files/pricelists/25_kW_Kits_20110222_CZ.pdf
Upravil msamek dne 02.06.2011 12:18
kokso tak to je aky zoznam. ved aj R1 a Hayabus tam je. to by som chcel fakt videt ako by to urobili aby to malo len 25KW
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/