Po otoceni klicku se nedeje nic, az treba na ctvrty pokus vsechno nabehne.
Takhle se motorka chova jen kdyz pres noc stoji, ale vzdycky.
Pokud kdykoliv zastavim a za chvili jedu, je vsechno OK.
Netusite co s tim? V patek odjizdim do alp, rad bych se to pokusil vyresit aby me nekde nenechala.
Alda napsal:
Po otoceni klicku se nedeje nic, az treba na ctvrty pokus vsechno nabehne.
Takhle se motorka chova jen kdyz pres noc stoji, ale vzdycky.
Pokud kdykoliv zastavim a za chvili jedu, je vsechno OK.
Netusite co s tim? V patek odjizdim do alp, rad bych se to pokusil vyresit aby me nekde nenechala.
EWS tedy nesviti?
ZKUSIL JSI DRUHEJ KLICEK?!
---
+ co bych resil hned potom je baterka
Upravil hicks dne 27.07.2011 11:18
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja to vidím na spínačku odešea ti spínací část ten oříšek ! nepomuže asi nic nožná rozebrat očistit nebo koupit novej spodek
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mrkni nejdřív na tu baterku, mě to dělalo taky, měl jsem tam baterku 4 sezony a i když starterem točila, tak na ní bylo údajně podpětí nebo co a řídící jednotka začala blbnout a dělalo to, co ty popisuješ + se někdy začaly plašit kontrolky ,abs a tachometr. Po výměně baterie a smazání chyb na diagnostice bylo vše ok.
jasne, ale kdyz nabije baterku a vylouci jednodussi zavadu tak chybu neudela...
Tipl bych si ze tam dost mozna ma nacnute leccos...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já mám s tímto skušenost akorát z aut....a dělá to přesně to co popisuje.....porstě nic...nic...nic....a najednou břink jako by se nechumelilo.... 90% el. část spínačky.....
Upravil zetor dne 27.07.2011 11:47
jasne, ale kdyz nabije baterku a vylouci jednodussi zavadu tak chybu neudela...
Tipl bych si ze tam dost mozna ma nacnute leccos...
Nee jasně píše že 4x nic a pak to naskočí uplně normálně kdyby byla baterka KO neudělá to nic ani na popátý§ SPÍNAČKA K.O
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak mě to dělá to samé. Baterka funglovka a udělá to, jak píše Alda, po noci nebo delším neježdění. 3 x až 4 x otočím klíčkem a nic. A pak se to rozjede, na displeji to nic nepíše. Myslíš pane Servisáku, že to zvládnu vyměnit sám? Nebo je to nějak složitější?
pazoutek: hlavne sem dej prosim info az to budes mit opraveny cim to opravdu bylo a cena. Ja to jeste nejak nemel cas resit a porad s tim takhle jezdim.
Pevne verim, ze to bude ta el. cast spinacky.
Alda napsal:
pazoutek: hlavne sem dej prosim info az to budes mit opraveny cim to opravdu bylo a cena. Ja to jeste nejak nemel cas resit a porad s tim takhle jezdim.
Pevne verim, ze to bude ta el. cast spinacky.
No, já to odkládal, odkládal, až jsem se na rychlo rozhodl, že si zajedu do chorvatska a tam se mi skrz spínačku zůstat nechce