Dobrý den
Pokoušel jsem se to tady hledat ale bohužel jsem to nenašel
nešťastným pádem se mi podařilo zničit hliníkový kryt kufru ( plast vydržel)
proto bych se chtěl zeptat jestli se hliníkový kryt dá nějak sundat a srovnat nebo popřípadě jestli se dá někde koupit nový (jen povrchový hliník nebo víko)
všem moc děkuji
Musíš to tu pořádně prohledat je to tu někde a rozdělat by to mělo jít ale nevím jestli se necha koupit třeba jen ten plech jako ND....
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Grepik napsal:
no a finále(skoro)eště dělám toho dakarskýho beduína a nahoru plaketu BMW
krásná barva, určitě budeš originál. Kdyby sis chtěl beduína nalepit, někde tady je adresa na výrobce nálepek. Objednal jsem si tři v různých velikostech a barvách, bylo to levný, rychlý a dobře provedený.
chvíle u televize a beduín je na místě a k tomu plaketa BMW.Myslím řešení je to poměrně levný a učelný.výsledek myslím nikoho neurazí a někomu se to muže i líbit
Grepik přiložený následující obrázek:
Tak přátelé kufry v ůpravě kterou sem tady prezentoval jsou minulostí.trochu to do mě z prava napral jeden plechovkář ve francii. tak je levý kufr na prodej a pravý na náhradní díly.cena za oba a držáky 3000,- Fotky dodám
levý je odřený jinak ok pravý je popraskaný. nosič ok horní uchyt mám jen jeden druhý se stratil.Domluva možná na tel 728242044 Fotky jsou v inzerci.
Upravil Grepik dne 27.01.2014 00:25