Zdravím,
včera večer jsem si všiml že mi stále svítí brzdové světlo. Mám 1150GS r. 2000 s ABS. Páčky, kabely jsem zkontroloval, nikde to nevypadá, že by se páčky nevracely, kontakty taky vypadají v cajku. Žárovka byla taky v pořádku uchycená, vlákna jsou ok. S kámošem co má taky 1150GS (2002, bez ABS) jsme na to koukali, ale nic jsme nevykoukali. Tak se obracím na vás, zkušenější. Nemáte nápady čím by to mohlo být? Díky
Upravil M4t3s dne 04.09.2011 16:46
Clovece mas urcite dobre danou tu zarovku?? Me delalo to samy,kdyz byla zarovka jinak pootocena. Zarovka by mela mit ty dva vystupky proti sobe,ja koupil nejakou ktera je mela nejak sejdrem a jinak tam dat nesla,pak mi svitilo porad zadni svetlo. U kamose to bylo to samy,vymena zarovky se spravnejma vystupkama a bylo to ok.
Zkus ji s kamosem kterymu to nedela vymenit.
Jen moje zkusenost....
Upravil brtnik dne 31.08.2011 19:52
No, já ji měl vyndanou, napadlo mě to , jestli s ní něco není v nepořádku, ale dal jsem ji tam jak byla původně a pořád to svítí....ještě to teda zkusím vyměnit s kámošem a uvidíme, pak dám hlášení :-) Každo pádně díky za tip
stalo se mě nedávno něco podobného, a dělal to spínač u páčky na přední brzdu, rozdělal jsem ten kryt, a spínač byl trochu polevený a pootočil se o chlup jinam, po ustálení do dobré polohy, zase vše funguje
Tak problém je vyřešen, nakonec to byl ten spínač. Byl pohnutý. Stačilo trošku upravit páčku, aby opět spínala jak má a funguje to bezvadně. Díky za tipy, přišly k dobru.