Tuto sobotu v 10 hodin ze Strahova od hotelu Cuberteain startuje SIDECAR RIDE 2008 jako nultý ročník České LOVE RIDE. Jde o jízdu hendikepovaného sportovce (vozíčkáře) v sajdkáře přes Západní Evropu do Španělska a pak dál dolů do Afriky do Maroka-Casablanky.
Akce je ve spolupráci s CarServisem kde byla motorka upravena a přidělaná sajdkára Velorex.
Myslím,že je to záslužná činnost jak přiblížit lidem,co nemají jinak šanci zažít to co zažíváme my zdraví s motorkou. Kdy chceme a ani si to neuvědomujeme a bereme to jako samozřejmost.
Nestavíme s podívat a podpořit tuhle akci aspoň účastí na startu? Co vy na to?
Pak to pokracuje k Autecu kde maji byt v 11:00 hod. Vzhledem k tomu ze uvazuji jet na zahajovacku BMW do Prahy tak tohle mne taky napada zajet k Hotelu a pak spolecne s nimi prejet k Autecu.
Upravil standa dne 11.04.2008 09:16
Standa
Moby
MCJ napsal:
Já bych tam v 10 přijet mohl. Mám 1100GS, ale děsně špinavé. Včera jsem se vrátil z milovic a nestihl jsem to umýt, tak jestli by vám to nevadilo...
taky chci jet na zahajovačku,ofšem vyskytl se mi na motoru malý problémek,který jsem narychlo opravil nouzově,takže pokud to dojedu a nebudou komplikace,zkusím se zastavit i tam.
jedu až z olomóca,takže na mě nečekejtepáč to možná dojdu večer pješky
bystricke napsal:
taky chci jet na zahajovačku,ofšem vyskytl se mi na motoru malý problémek,který jsem narychlo opravil nouzově,takže pokud to dojedu a nebudou komplikace,zkusím se zastavit i tam.
jedu až z olomóca,takže na mě nečekejtepáč to možná dojdu večer pješky
Doufám,že ne. Že dojedeš včas a i s nouzovou opravou.