Univerzální zabezpečovací modul (GPS+GSM) Cellular Line GPS SAFE u Touratech CZ
Přidané 18.12.2011 19:23
Touratech slíbil:
...Cena jednotky Cellular Line GPS SAFE je 4990Kč s DPH a u Touratech-CZ budou vedené trvale na skladě (vč. doplňků, GSM sim karet různých operátorů, mSD karet a napájení...)
Přidané 18.12.2011 19:35
Bomba! budu jich asi potrebovat nekolik :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 18.12.2011 20:01
Zaujímavé. Zariadenie má dajaké obmedzenia pre krajinu, alebo funguje v celom svete, obmedzuje ho len GSM karta, operátor?
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Přidané 18.12.2011 20:04
PeterKeke napsal:
Zaujímavé. Zariadenie má dajaké obmedzenia pre krajinu, alebo funguje v celom svete, obmedzuje ho len GSM karta, operátor?
jedine, co vidim, jako minus je absence dalkoveho ovladani.
volat pokazde mobilem na deaktivaci je trochu wopruz...
17 cm
Přidané 18.12.2011 21:33
Před časem tu bylo něco podobného i levnějšího... http://www.bmwgs....ost_189979
Upravil BIGR dne 18.12.2011 21:35
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
doufam, ze vis, ze se jedna o ukrutne nataženou proflaknutou cinu.
Upravil hicks dne 18.12.2011 21:59
17 cm
To neříkám,že se to jinde nedá koupit. Jen jsem připomněl podobné zařízení. A cenu si musí každej vybrat sám...
Stejně tak výrobce,ale to bude v dnešní době dost těžký,protože velkovýrobce z východu vyrábí snad pro celou zeměkouli všechno.
Když už jsme u toho. Podívej se u svojí RallyPro2 bundičky na cedulku (jestli to ještě bude vidět když jí nepereš) co tam je napsaný? MADE I CHINA a nezdá se tak trochu předražená? Jen proto že jí maji v BMW SHOPU a je na ní nášivka? Kolik myslíš,že je výrobní cena? Jestli hodně,tak 2.000,- Kč Tak vidíš...
Upravil BIGR dne 19.12.2011 08:37
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To neříkám,že se to jinde nedá koupit. Jen jsem připomněl podobné zařízení. A cenu si musí každej vybrat sám...
Stejně tak výrobce,ale to bude v dnešní době dost těžký,protože velkovýrobce z východu vyrábí snad pro celou zeměkouli všechno.
Když už jsme u toho. Podívej se u svojí RallyPro2 bundičky na cedulku (jestli to ještě bude vidět když jí nepereš) co tam je napsaný? MADE I CHINA a nezdá se tak trochu předražená? Jen proto že jí maji v BMW SHOPU a je na ní nášivka? Kolik myslíš,že je výrobní cena? Jestli hodně,tak 2.000,- Kč Tak vidíš...
proc klickujes?... prodavani zbozi za 5ti(!) nasobnou cenu nez je BEZNA cena na eBayi vubec kolegialni neni.
"Cinou" je myslen vyrobek, ktery NAVRHNE a vyroby cinan, kterej totalne kasle na kvalitu, obsah ftalatu atd.
Myslim, ze oba vime, o co jde...
Treba CINSKA firma Fenix Lights, vyrabejici baterky (svitici) v CINE... produkuje uzasny, kvalitni propracovany veci. Ty bych "cinou" nenazval. "Cina" je imho proste brak..
17 cm
Přidané 19.12.2011 12:41
Tradičně - plevelení tématu...
Jednak NENÍ normální když někdo založí téma, psát do něj že v jiném tématu nabízím něco levnějšího a dávat tam odkaz. Na normálním fóru bys už touhle dobou měl týdenní ban. Prostě se to nedělá. A to ani v případě, kdyby šlo o to samé, o identický výrobek. Představ si, že chceš prodat třeba pneumatiku Metzeler a někdo ti do tvého tématu napíše, že prodává mnohem levnější Mitasku a dá tam odkaz.
Jinak v principu - čínských trackerů jsem za poslední dva roky měl v ruce asi deset, možná patnáct. To, že něco vypadá jako krabička a má slot na GSM simku ještě nezanamená, že to je identické. Software toho Cellular Line nabízí 100% funkcí, které si dovedu představit, prostě umí úplně všechno a je to sice vyrobené někde v asii ale v továrně CL a záruku a servis na to dělá český dovozce, se kterým máme dobré zkušenosti. Někdo to považuje za zbytečný ale považuju servis za zásadní věc.
Ty rozdíly jsou docela vidět ale asi ne na první pohled: Naprosto všechny trackery, které jsem zkoušel, měly geofencing nastavený na kružnici, protože to je nejsnadnější. Cellular Line má obdélníkové a má jich víc, ne jen jeden. Neviděl jsem žádný modul, který by uměl oboustrannou hlasovou komunikaci. To znamená, že můžu odeslat SOS zprávu a pak se rovnou domlouvat s tím číslem hlasově, co se třeba stalo. Pokud např. ležíš pod motorkou nebo se zlomenou nohou pod skálou, může se to hodit. I kdybys jen řekl, že jseš OK a nepotřebuješ pomoc i když jsi SOS odeslal. Některé trackery (většina) neumí plnohodnotně fungovat přes SMS ale potřebují datové spojení se serverem a SMS používají jen na konfigurace nebo vybrané alarmy. Jenže ne všude je datový signál a ne každý chce používat webové rozhraní a SMS ovládání je v případě nějakých akutních situací to nejrychlejší a nejspolehlivější. Když jste právě zjistili, že vám něco někdo ukradl tak je naprd zjištění, že té garáži kde stojíte, je jen GSM signál nebo je tam GPRS ale bohužel se stránku nedaří načíst. Přesně tohle se mi stalo asi před dvěma měsíci, když mi v obchoďáku v parkingu ukradli tašku s foťákem a iPadem. V iPadu běží SW, který publikuje polohu na webu icloud.com ale bohužel mi trvalo asi 15 minut, než jsem našel místo, kde se to z telefonu podařilo připojit a konečně stránku načíst. Pozdě.. V autě mám pochopitelně tracker připojený na PCO a pokud se nespojí datově, tak jede po SMS a já si můžu vytáhnout polohu na prozvonění nebo jednou SMS okamžitě. NIKDY jsem nepožil webové rozhraní, když to potřebujete rychle, tak vždycky je SMS nebo prozvonění nejrychlejší. Je mi prd platný, že prakticky všechny čínské trackery na prozvonění pošlou souřadnice na server, když to potřebujete, tak to chcete SMS a hned.
Asi je zbytečný to rozebírat, považuju tohle zařízení za totálně odlišný od těch výrobků v kategorii do 100EUR natolik, že jsme se rozhodli ho prodávat. Pro představu, podobnou funkčnost mají trackery, které vám do auta zabudují firmy,které provozují PCO a jejich výrobky stojí 9-25 tisíc Kč. Někomu určitě bude stačit zařízení za 30EUR, někdo bude chtít třeba to za 100EUR a někdo si nechá za 5 tisíc namontovat sledovač od některé lokační firmy za 40 tisíc. Je to každého věc. My máme zařízení za pět tisíc s DPH se zajištěným servisem a funkčností, která nám vyhovuje. Je mi celkem jedno, že jsou na trhu věci za 30EUR i za 1000EUR, zkoušel jsem všechno možný a levnější s takovou funkčností, která by mi vyhovovala (a taky v takovém provedení - velikost, ochrana proti vodě..) jsem nenašel. Dražší (mnohem) mám nebo jsem měl ve všech autech a vím co od toho chci a co je potřeba v případě, kdy se něco stane a tohle zařízení mi tu funkčnost nabízí. Proto ho prodáváme. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 19.12.2011 13:01
Podle pravidel tohoto fora, za ktery Hicks hodne bojuje... je zasirani jakykoliv threadu, i inzertnich, naprosto v poradku. Vcetne rad kde se to da koupit levneji, treba prave i naprosto identickej vyrobek.
Tim nechci vyjadrit svuj nazor, je mi to takrka burt, jen to pripominam.
Přidané 19.12.2011 14:43
Podle mě to v pořádku není a Milošovi jsem to taky říkal, dokonce ještě v dobách, kdy jsem býval moderátorem...
Po přechodu na komerční bázi se některý věci změnily, s něčím ale prostě nesouhlasím. Vůbec tím nemyslím komerční zprávy, kde prostě platím nějaké peníze za to, že máme nahoře banner a můžeme zakládat komerční vlákna. Těžko by asi televize prodala reklamu na škodovku, kdyby přes tu reklamu šel nápis "levnější než škodovka je kia, kterou koupíte tady...". Tak buď za to inkasuju peníze a nebo nastvím nějaký pravidla. Některý věci se prostě nedělají. Tečka.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 19.12.2011 14:47
PeterKeke napsal:
Ne, je to omezené jen signálem mobilu. Tím se to liší třeba od řešení postavených na rádiovém sledování nebo na komunikaci přes satelit (např. SPOT), kde signál GSM není potřeba vůbec. SMS jinak fungují snad všude na světě u všech operátorů. Konkrétně třeba v Maroku jsme měli mockrát data aktivní, připojení třeba EDGE ale nešlo to, prostě to nefungovalo. SMS jsou proti tomu mnohem větší jistota.
Přidané 19.12.2011 15:16
Jak jsem rekl, me to je fakt jedno, takze ani nazor nemam.
Kazdopadne se priklanim spis k tomu, ze do inzerce by se kecat nemelo, v pripade placenyho partnera bych vymenil univerzalni reklamu na homepage za to, co je aktualne zajimavy nebo leti.
Nemuzu se zbavit dojmu, ze jediny, co by to vyresilo ke spokojenosti vsech by byla dalsi sekce fora a to inzerce. Ne jako cast fora, ale jako treba bazar na motorkarich. Neni problem k tomu pak ve foru vlakno zalozit.
Přidané 19.12.2011 15:32
TomasTT napsal:
Podle mě to v pořádku není a Milošovi jsem to taky říkal, dokonce ještě v dobách, kdy jsem býval moderátorem...
Po přechodu na komerční bázi se některý věci změnily, s něčím ale prostě nesouhlasím. Vůbec tím nemyslím komerční zprávy, kde prostě platím nějaké peníze za to, že máme nahoře banner a můžeme zakládat komerční vlákna. Těžko by asi televize prodala reklamu na škodovku, kdyby přes tu reklamu šel nápis "levnější než škodovka je kia, kterou koupíte tady...". Tak buď za to inkasuju peníze a nebo nastvím nějaký pravidla. Některý věci se prostě nedělají. Tečka.
nejak zapominas na tu armadu priznivcu, co vas tady ve vlaknech brani...
pokud sem nekdo pastne vylozene skodici prispevek, tak se na 90% nekdo ozve... takze samocistici schopnost forum myslim ma...
---
btw: krasne to vidis vyse.. BIGR Ti to zaplevelil a ja jsem pomerne rychle reagoval. Tak co je tady pro Touratech spatne?
Upravil hicks dne 19.12.2011 15:43
17 cm
Přidané 19.12.2011 15:40
TomasTT napsal:
Tradičně - plevelení tématu...
Jednak NENÍ normální když někdo založí téma, psát do něj že v jiném tématu nabízím něco levnějšího a dávat tam odkaz. Na normálním fóru bys už touhle dobou měl týdenní ban. Prostě se to nedělá.
muzu nesouhlasit?
Ne forech, kde nectí svobodu slova ban dostanes... myslim takova fora, kam chodi upjatci a uplne na konci se tam smi jenom chvalit.
Ale celkem logicky vznikaji protipoly tohohole.. kde je cca svoboda, obcas nejaka bitka, semtam se nekdo chova jak **** (napr. tim, ze pise linky na levnejsi zbozi do inzeratu) a do toho hrajou Hells Bells
Ja jsem nikdy nechodil na fora, kde dostanes ban za kazdou blbinu... tohle forum je imho pro svobodomilovne a komu se to nelibi, muze se nechat sikanovat uhrovitym adminem na idnes.cz.
"Kdo si nevazi svobody je na puli cesty o ni prijit".
17 cm
Přidané 19.12.2011 16:20
servisak: napájení jsme ještě neviděli ale předpokládám že to bude ve formě kabelového inline adaptéru s mUSB koncovkou. 12V na konci a mUSB na druhé straně. Nabíjení je po mikro USB, takže to bude určitě takhle udělaný. Napájecí kabely jsme ještě neviděli ale zkoušel jsem to nabíjet resp. napájet 12V nabíječkou určenou pro Tribe, což je totéž a pochopitelně to funguje.
Přidané 19.12.2011 16:22
hicks napsal:
TomasTT napsal:
nejak zapominas na tu armadu priznivcu, co vas tady ve vlaknech brani...
pokud sem nekdo pastne vylozene skodici prispevek, tak se na 90% nekdo ozve... takze samocistici schopnost forum myslim ma...
---
btw: krasne to vidis vyse.. BIGR Ti to zaplevelil a ja jsem pomerne rychle reagoval. Tak co je tady pro Touratech spatne?
Princip je špatně, protože já za to, abych mohl založit vlákno platím a nejsou to stokoruny, kdežto kdokoliv, kdo si založí vlákno typu "prodávám pro kamaráda který nemá internet" s linkem na normální komerční web, za to platit nemusí a ještě má tu drzost, že to flákne do mého placeného vlákna. To mě štve, že když už forum přešlo na komeční způsob, tak to je komerční jen pro někoho...
Přidané 19.12.2011 16:25
Alda napsal:
Jak jsem rekl, me to je fakt jedno, takze ani nazor nemam.
Kazdopadne se priklanim spis k tomu, ze do inzerce by se kecat nemelo, v pripade placenyho partnera bych vymenil univerzalni reklamu na homepage za to, co je aktualne zajimavy nebo leti.
Nemuzu se zbavit dojmu, ze jediny, co by to vyresilo ke spokojenosti vsech by byla dalsi sekce fora a to inzerce. Ne jako cast fora, ale jako treba bazar na motorkarich. Neni problem k tomu pak ve foru vlakno zalozit.
Myslím si to taky - bazar je bazar a komerční inzerce je něco jiného. Blbý je, že se celkem snadno dá zamaskovat komerční nabídka jakoby "bazarová. Viz "prodám pro kamaráda doplněk.. v případě zájmu jich může být libovolné množství protože mu vlastně dělám distributora".