Tak to už by bylo 100x lepší uhnat Miloše aby to doděla a u každého niku by bylo ještě navíc město nebo vesnice odkud je.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak to už by bylo 100x lepší uhnat Miloše aby to doděla a u každého niku by bylo ještě navíc město nebo vesnice odkud je.
Kašlat na to, už se to tady řešilo a nemělo to úspěch. Já bych třeba nerad, aby si každej mohl přečíst, kde přesně mi stojí motorka. Kdo chce, může si to napsat do profilu...
Pro zloděje motorek perfektní vlákno jak píše Michal, každý si to může dát do profilu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Navrhuji jako kompromis název okresu: já su Brno- venkov, jižně od Brna.
Upravil hobr dne 02.08.2012 20:29
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Asi máte pravdu, ale taky nejsem blb abych si tam dával svůj dům, na té mapě byla označená jen obec. To už by pak chtělo jen napsat, že klíče leží pod rohožkou a techničák mam v bundě na věšáku
Upravil Tomyz dne 23.07.2012 16:43
No vono šlo jenom o město, nebo stačí kolem cca do 40 km... hledat ve 2 tisících přihlášených je voprus... a je velká pravděpodobnost, že třeba v Ol je víc motorek ... a když se nanepíše adresa, tak si myslím ukradení moc nehrozí... rozhodně ne víc jak na nějakých hromadných akcí... viz před pár lety na otevírání šoupátek
Upravil will dne 23.07.2012 17:02