Pratele,
neporadil byste mi nekdo, kde by se dala v Praze nebo nekde kolem vyzkouset bunda Rallye 2 pro? Prodava se to jeste nekde? Chci dvojku, klidne starsi, zkousel jsem 110 a asi by byla idealni, ale ta se objevuje jen malo. Zato velikost 56 se sehnat da, ale nejsem si jisty s delkou rukavu. Zkousel jsem Rallye 3, ale nikdo mi nerekl, ze je to uplne stejne. Muze to byt malinko jinak. Pripadne neprodavate nekdo starsi? diky
Prosímtě mám bundu 56 klidně ti ji pujčím na vyskoušení ale musel by sis udělat výlet na chrudimsko nebo vydržet až budu v Práglu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Diky moc! Ja se v tydnu neurvu a vikendy mam ted uplne plne. Kdybys mel cestu, tak by to byla parada! Tenhle vikend jsem jezdil a dost mi mrzlo zapesti ze spodu a kdyby 56 mela na me kratke rukavy, tak mi nezbyva, abych shanel jen tu 110/56L.
Nevím jak velikost 56 ale měl jsem 54 a skutečně kratší rukávy měla. Objednal jsem si kvůli tomu prodlouženou a kamarád taky. Já normálně prodloužené velikosti nepotřebuju ale tady to pak bylo ideální. Takže to asi bude střihem.
R2P asi novou těžko seženeš. Kdybys nebazíroval na BMW, tak tady máme ze stejné fabriky Dane Toresso za cenu 19900Kč komplet (kalhoty + bunda + 2x goretex vložka). Je to hodně podobné R2P s tím, že podle mě vylepšili detaily, které mě na R2 a R2P štvaly - např. ve větrácích v rukávech jsou textilní proužky takže se náporem větru nerozšklebí úplně, čelní nasávání není jen trojúhelníčky na prsou ale ve větší délce a jsou tam tři goretexové kapsy ve vnější bundě, takže třeba telefon nepromokne i když nemáš vložku apod. Protektory jsou SAT-TECH, tedy ty měkké jako v R2P.
Mám je na prodej, jeté 18 dní na jednom výletě, jinak používám jiné oblečení.Koupil jsem je fungl nové, takže jsou ve 100% stavu. Nikdy nezmoklé. Poslal jsem ti PM.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Diky moc vsem! Nekdo rika, ze rukavy jsou ok, nekdo ze potrebuje prodlouzenou. Chtel jsem neco koupit na inzerat, protoze kalhoty mam, ale to me utvrzuje, ze si nejprve tu 56 musim zkusit. diky