videl jsi moto treba TomaseTT?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak já jsem tohle viděl poprvé na motore používané v běžném provozu,ani jsem nezkoumal k čemu to všechno,akorát mi ukazoval ten pilot že s tím mimo jiné posouvá routbook
servisak napsal:
jo to jsi ty někde vyfotil? já myslel že jsi to našel někde na netu.
Jj letos při courání po šumavě,při cestě na Třístoličník při zastávce na pumpě OMV u Strážného;tak škaredý jsou ty fotky proto jak jsem zmenšoval rozměry tak se to rozostřilo.
Upravil kim dne 12.10.2012 19:58
kim napsal:
To je hustokrutý vybavení,něco mezi sálem NASA a klaviaturou varhan včetně rejstříků
Tak nevim,ale tohle je na off akce asi to nejlepsi.Nekdo to ma,nekdo to mit chce.
A je to i na paradnich motorkach!
Vyraz hustokruty bych pochopil na foru o silnicnich motorkach,ale ne na foru o motorkach,na kterych spousta lidi jezdi ruzna XL Rally a podobne akce.
Upravil vevis dne 27.10.2012 15:58
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdenal RT napsal:
Třeba mu to pomůže,když jede z práce domů
Tak na RT to fakt asi neni.Na druhou stranu maj lidi GS ovesena ruznyma kravinama od TT,ktere nijak nevyuziji.Ale zrovna veci jako IMO,elektricky rodbook atd.ma TT paradni.Bohuzel da prestavba cocpitu neni levna zalezitost.
Zdenal RT napsal:
Třeba mu to pomůže,když jede z práce domů
Tomu už nepomůže nic
Hele na Krocana jsi neprijel,ale jestli v budoucnu zkusis nejakou akci,kde nejedes ve skupine,ale podle roadbooku,tak pochopis,ze neni nic lepsiho,nez mit poradny elektricky roabook a IMO.Samozrejme co nejvys a ne na riditkach.Taky mam jen malej roadbook na riditkach.Je to sice lepsi nez mit itinerar v tankvaku,ale zadna vyhra to neni.