nazdarek vsude zacinaji vyprodeje a ja se zacinam poohlizet po nejake chranicove veste na leto, mate nekdo nejakej dobrej typ nebo luxusni zkusenosti co vas pri padu dobre ochranilo.
A hlavne aby vesta nesla za rok do kytek jako derava sitovina, prosoupana od suchycho zipu bederaku atd.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
sem se zasmal uz vidim jak za den menim 10 bombicek jelikoz sebou jebnu v terenu , nepochybuju ze je to dobra vec je toho plnej trh , ale neni to co ja potrebuju
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tohle téma mne také zajímá,ale odpovědi jako jsem spokojený nejsou moc objektivní.Zajímalo by mne jak dlouho ji máte ( jak dlouho a často)v ní jezdíte a v jakém stavu je po té době.Dík
Upravil 3axap dne 18.10.2012 13:33
Mám ju asi cca 4-5 roku? Kupoval jsem jí použitou(pul roku) od nějakýho motocrossaře přes aukro za 1500,- - stav tehdy nová.
Jezdím v ní neustále,bo mám bundu bez chrániču s odepínacíma rukávama.Na vestu dávám dres.Zažila jeden pád s následným skluzem po silnici,mou vinou málo utažený chránič se pootočil a lehcej jsem si podřel ruky,plastový lamely jsou skoro netknutý,tzn. neprodřely se.Síťovina se samo u toho otočenýho chrániče proděravěla,na zbytku košile bez poškození i za ty léta.
Zadní páteřák je na zipy,lze oddělat a nahradit popříadě jiným.
LoveckyP napsal:
Mám ju asi cca 4-5 roku? Kupoval jsem jí použitou(pul roku) od nějakýho motocrossaře přes aukro za 1500,- - stav tehdy nová.
Jezdím v ní neustále,bo mám bundu bez chrániču s odepínacíma rukávama.Na vestu dávám dres.Zažila jeden pád s následným skluzem po silnici,mou vinou málo utažený chránič se pootočil a lehcej jsem si podřel ruky,plastový lamely jsou skoro netknutý,tzn. neprodřely se.Síťovina se samo u toho otočenýho chrániče proděravěla,na zbytku košile bez poškození i za ty léta.
Zadní páteřák je na zipy,lze oddělat a nahradit popříadě jiným.
Takový trapný dotaz.VNačem v ní jezdíš"neustále"když v profilu máš napsáno: stroj nyní žádný?
Po loňském pokusu složit kance motocyklem v motobundě Büse s origo chrániči-nechrániči, jsem letos zakoupil toto a:
od dubna do teď nošená (na motorce) téměř denně (vlastimile, nesměj se, jezdím fakt skoro denně ) a je bez známek jakéhokoli poškození, pouze suchý zip na popruhu přes pupek nelepí úplně dokonale. Má odepínací páteřák. Zatím jsem s ní "neležel". Ochranu ramen a loktů lze utáhnout podle potřeby a nepovoluje se. Nosím na ní kdeco, a to podle počasí - motobundu, mikiny, starý nátělník, tričko s krátkým rukávem... sundavám a nandavám vícekrát za den. Nemám srovnání s jinou.
Po loňském pokusu složit kance motocyklem v motobundě Büse s origo chrániči-nechrániči, jsem letos zakoupil toto a:
od dubna do teď nošená (na motorce) téměř denně (vlastimile, nesměj se, jezdím fakt skoro denně ) a je bez známek jakéhokoli poškození, pouze suchý zip na popruhu přes pupek nelepí úplně dokonale. Má odepínací páteřák. Zatím jsem s ní "neležel". Ochranu ramen a loktů lze utáhnout podle potřeby a nepovoluje se. Nosím na ní kdeco, a to podle počasí - motobundu, mikiny, starý nátělník, tričko s krátkým rukávem... sundavám a nandavám vícekrát za den. Nemám srovnání s jinou.
Vlastimil se nesmějeumí číst a rolišuje jestli někdo napíše "denně" nebo "téměř denně"
Vlastimil se nesmějeumí číst a rolišuje jestli někdo napíše "denně" nebo "téměř denně"
Mám Koertu cca 1rok, bez ní nejezdím vůbec. Síťovina drží bez problémů, chrániče mě taky sedí bez problémů (většinou problémy s hadrama mám, bo mám 205cm).
Pár tlam jsem hodil, vždycky ale většinou do měkčího ( rozuměj né do šutrů, ale do uválcovanýho pole třeba jo) - všechno pobrala, takže nemůžu říct nic proti....
Vlastně ano, pokud je chladnějc a mám pod ní třeba Sensory, má spodní část snahu klouzat nahoru po těle - bude to ale daný vlastnostma materiálu. Na ostro se zamotá do chlupů na pupku a drží....
Mam Koertu taky par let a jsem s ni celkem spokojeny. Vsechny drzky co jsem hodil pobrala v pohode a stale drzi.
Az budou penize tak chci menit za http://www.ride4s...tor-white/ kvuly komptibilite krcniho chranice.
3/6 Marines SEMPER FI
Koerta je fajn, ale porovnejte si to i s novym modelem/nastupcem Cosmo. Pohodlnejsi material, lepe se obleka (dvojdilna), je mozne pouzit jen paterak, primo nevadi k pouziti s neck brace, coz koerta ano. To jen k zamysleni.
BMW R1150GS MY02
schrek napsal:
sem se zasmal uz vidim jak za den menim 10 bombicek jelikoz sebou jebnu v terenu , nepochybuju ze je to dobra vec je toho plnej trh , ale neni to co ja potrebuju
Schreku, já to viděl a myslel jsem to jako FÓR. J.C.