Tak podla toho testu som kedysi davno už raz žil v nemecku a bol som loajalny svojmu kralovi, za čo ma aj naležite odcenil. Tak už viem prečo mam taku perfekcionalisticku povahu ako nemčuri a ktomu ešte aj opel a bmw!http://www.testmi.../index.php
Upravil JRM66 dne 12.11.2012 21:27
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Když jsi takový perfekcionista tak by jsi mi mohl poradit?Když jsem se v tom testu dostal na třetí stranu (jaké je mé znamení)tak jsem zjistil,že na Slovensku nemají býka hned po beranovi jsou blíženciale jak se říká:"jiný kraj,jiný mrav"
Jirina1 napsal:
No jo, taky jsem se za třetí stranu nedostal... Asi kdo je bejk, tak je tu novej a žádnou minulost nemá ...
Obávám se, že vy dva bejci nemáte už ani žádnou budoucnost. :-DDDDDDDDDDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V minulom živote si bol vedec, biochemik a mechanik zároveň. Pracoval si v biomedicínskej firme na vyvíjaní nových liekov. Tvoje vynálezy však neboli dostatočne revolučné na to, aby ťa preslávili po celom svete. Disponoval si však veľmi vysokým IQ a húževnatosťou. Narodil si sa vo Washingtone, v roku 1890, ale od svojich 16. rokov ste sa museli presťahovať do New Yorku, kvôli otcovej práci. Pochádzal si zo slušnej rodiny a mal si dve sestry.
v současném životě mi líp jde ruština než angličtina,buď si to blbě pamatuji nebo vůbecnebo ten test fakt kecáHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak ja byl v min. zivote uspesnej obchodnik, takze fajn, to mi zustalo
Ovsem nevidim tam datum umrti. Narodil jsem se v r. 48, coz teda vypada ze jsem si moc zivot neuzil. Nebo jeste teda nekde beham a proto jsem ta rozdvojena osobnost
bystricke napsal: V minulom živote si bol vedec, biochemik a mechanik zároveň. Pracoval si v biomedicínskej firme na vyvíjaní nových liekov. Tvoje vynálezy však neboli dostatočne revolučné na to, aby ťa preslávili po celom svete. Disponoval si však veľmi vysokým IQ a húževnatosťou. Narodil si sa vo Washingtone, v roku 1890, ale od svojich 16. rokov ste sa museli presťahovať do New Yorku, kvôli otcovej práci. Pochádzal si zo slušnej rodiny a mal si dve sestry.
v současném životě mi líp jde ruština než angličtina,buď si to blbě pamatuji nebo vůbecnebo ten test fakt kecá
bystricke napsal: V minulom živote si bol vedec, biochemik a mechanik zároveň. Pracoval si v biomedicínskej firme na vyvíjaní nových liekov. Tvoje vynálezy však neboli dostatočne revolučné na to, aby ťa preslávili po celom svete. Disponoval si však veľmi vysokým IQ a húževnatosťou. Narodil si sa vo Washingtone, v roku 1890, ale od svojich 16. rokov ste sa museli presťahovať do New Yorku, kvôli otcovej práci. Pochádzal si zo slušnej rodiny a mal si dve sestry.
v současném životě mi líp jde ruština než angličtina,buď si to blbě pamatuji nebo vůbecnebo ten test fakt kecá
Vyšlo mi to samé...
Tak to vypadá, že tady na foru se sešlo vícero bývalých biochemiků narozených ve Washingtonu se dvěma sestrami atd. Jsem jeden z nich.
Vyšlo mi to samé...
Tak to vypadá, že tady na foru se sešlo vícero bývalých biochemiků narozených ve Washingtonu se dvěma sestrami atd. Jsem jeden z nich.
Možná kdysi jste byl jeden a pak vás někdo rozdělil na tři - a teď jeden dělá hov.o,druhej ho roznáší a třetí na to myslí.....
Já si test raději nebudu dělat,aby mě tak višlo,že Vlastimil je můj brácha.....
Brácha jóno je to docela možné.Ty jsi přesně takové moje dvojče jako byl Danny de Vito bratr od Arnolda Schwarzeneggera ve filmu Dvojčata.
Upravil 3axap dne 13.11.2012 11:10
Tak já jsem byl věštec a bydlel jsem v karavanu. Měl jsem dost peněz a umřel jsem ve věku 64 roků.... Větší pitchovinu už jsem dlouho neviděl."Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."