Jeden známý (důchodce) si staví letadlo a má vtom motor 1150 Adventure. Chybí mu tam teplotní čidlo co je v airboxu. Nevíte jestli za origo existuje náhrada, popř. kolik ohmu by mělo mít?
Nevím co tina tohle napsat, jen to asi, že bez ohledu na to jak co dělá, tak klobouk dolů. Myslím, že málokdo z nás bude v důchodu ještě stavět ultralight, dělat si novej piloťák, protože teď lítá na rogalu atd.
Klíííd velebnosti to nebylo na pana STAVITELE ale na Komaize a už vubec to nebylo myšleno špatně ale jako ftip....
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jako za mě naopak klobouk dolů - hodně tyhle stavitele lodí, letadel a ostatních samohybů obdivuji - samozřejmě pokud ty stroje maj hlavu, patu a jsou bezpečné. Pro úplnost diskuze by jsi sem mohl dát pro zajímavost foto
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Jako za mě naopak klobouk dolů - hodně tyhle stavitele lodí, letadel a ostatních samohybů obdivuji - samozřejmě pokud ty stroje maj hlavu, patu a jsou bezpečné. Pro úplnost diskuze by jsi sem mohl dát pro zajímavost foto
Zatím pokud vím, tak má motor na předělání kabeláže a čeká na maníka, který mu pomáhá s laminátama na kabině. Ale zkusím sem něco vyfotit.
jóóó vloni sem dostal jako dárek let takovým letadýlkem...prvně sem letěl a pilot to nahoře scípl aby mi ukázal jak je to bezpečný.A prej..všude je tu pole to je v pohodě
Kupredu spatki ni krok...